I co jak się czułaś? Mnie cycki tak bolą że szok, kamienie normalnie. A minęło 9 dni odkąd ich nie biorę. Do tego dostałam wysypkę po tym, pełno małych czerwonych krostek na dekolcie. Miałaś podobnie? Po jakim czasie dostałaś okres?Ja miałam
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
piękny widok - gratulujęKamień z serca ,całe 8mm człowieka i bijące . Wielkość zarodka zgadza się z wiekiem ciąży na tą chwilę wszystko dobrze .Siedzę i ryczę ze szczęścia .
ja to jak zobaczyłam serduszko to mi się tak nogi trzęsły na fotelu że doktor nie mogła utrzymać obrazu wyraźnego na USG no i oczywiście tak płakałam że mąż nie nadarzał wycierać łez. To było coś niesamowitego
Artemida90
do stymulacji nie - zawsze nimi okres wywołuje bo ja nie mam w ogóle miesiączek.Kobietki miała któraś z was do stymulacji tabletki provera?
nieznośne_poplątanie
Używam tych do Accofilu, bo też go dzielę na pół. Igły są odłączane, więc normalnie zdejmuję igłę, przestrzykuję, zakładam igłę i gotowe.Dziewczyny jakie igły i strzykawki polecacie? Jakie rozmiary? Mam problem z gonapeptylem, mam teraz dzielić dawkę na pół i niezbyt higieniczne wydaje mi się wbijanie dwa razy tej samej igły.Plus pierwsże wkłucie jest ciężko zrobić, a co dopiero drugie gdzie jeszcze muszę na igłę wcisnąć gumową nakładke wymyśliłam że będę przestrzykiwac do innej strzykawki i nakładać igłę. Tylko zielona jestem w tym temacie.
bzzz1
Piękne wieści, piękne zdjęcie.Kamień z serca ,całe 8mm człowieka i bijące . Wielkość zarodka zgadza się z wiekiem ciąży na tą chwilę wszystko dobrze .Siedzę i ryczę ze szczęścia .
Agunia1401
Moderator
Super wiadomość cieszę się bardzo gratulacjeKamień z serca ,całe 8mm człowieka i bijące . Wielkość zarodka zgadza się z wiekiem ciąży na tą chwilę wszystko dobrze .Siedzę i ryczę ze szczęścia .
Ooo kochana powiedz mi jak dostajesz okres po nich to masz go normalnego ? Bo ja brałam provere przez 10 dni i przyszedł okres ale taki mocny mam już 4 dzień podpaski to ta najdłuższe i zmiana co 40 min i jak siadam na WC to strumieniem leci miałaś może takdo stymulacji nie - zawsze nimi okres wywołuje bo ja nie mam w ogóle miesiączek.
Dorka66
Kurcze ja nie miałam żadnych niepokojących objawów ani żadnych skutków ubocznych. Okresu dostałam po 11 dniach.I co jak się czułaś? Mnie cycki tak bolą że szok, kamienie normalnie. A minęło 9 dni odkąd ich nie biorę. Do tego dostałam wysypkę po tym, pełno małych czerwonych krostek na dekolcie. Miałaś podobnie? Po jakim czasie dostałaś okres?
Ooo kochana powiedz mi jak dostajesz okres po nich to masz go normalnego ? Bo ja brałam provere przez 10 dni i przyszedł okres ale taki mocny mam już 4 dzień podpaski to ta najdłuższe i zmiana co 40 min i jak siadam na WC to strumieniem leci miałaś może tak
Ja pierdzielę każda z nas co innegoKurcze ja nie miałam żadnych niepokojących objawów ani żadnych skutków ubocznych. Okresu dostałam po 11 dniach.
reklama
Dobrze ,że dzisiaj mam opiekę na córkę bo wczoraj w pracy to słabo mi się robiło blada jak ściana jak co 40 min muszę podpaske wymieniać i siedzieć na WC bo tak mocno leci chlupie ta krew w toalecie a lekarza mam w czwartek wykończyć się możnaJa pierdzielę każda z nas co innego