reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Badamy dwa zarodki, trochę zeszło z dograniem szczegółów, ale udało się w środę wysłać biopsję (wysyłają z reguły raz w tygodniu). Trzeci zarodek niestety nie został przebadany, miał 3 na końcu i embriolog powiedziała że w takim przypadku nie będą mieli z czego pobrać komórek do biopsji i za duże ryzyko. Więc czekamy na szpilkach czy któryś z dwóch zarodków jest zdrowy. Na wyniki od momentu wysłania czeka się max dwa tygodnie :)
To czekamy razem z Tobą i zaciskamy kciuki 🤞🏻🩷

Tak, nam też genetyk mówiła że ze słabszej klasy nie pobiera się bo nie chcą osłabiać komórki i jest za duże już ryzyko. Dawaj znać jak już będziesz mieć wyniki. Trzymam kciuki 🤞🏻 Sama jestem ciekawa ile faktycznie się czeka czy 2 tyg tak jak mówią czy może jednak krócej to wyjdzie :)
dziękuję ☺️ w teorii powiedziała że w większości przypadków te wyniki są wcześniej. I te dwa tygodnie to tak na wyrost. Ale znając mnie, to na pewno będzie najdłużej jak się da albo coś sie po drodze wywali 😬 dam znać jak będą wyniki.

piękny widok - gratuluję 🥰

ja to jak zobaczyłam serduszko to mi się tak nogi trzęsły na fotelu że doktor nie mogła utrzymać obrazu wyraźnego na USG no i oczywiście tak płakałam że mąż nie nadarzał wycierać łez. To było coś niesamowitego
Mnie się nogi trzęsły ale ze strachu po przekroczeniu progu kliniki ,szłam jak po wyrok .

dziękuję ☺️ w teorii powiedziała że w większości przypadków te wyniki są wcześniej. I te dwa tygodnie to tak na wyrost. Ale znając mnie, to na pewno będzie najdłużej jak się da albo coś sie po drodze wywali 😬 dam znać jak będą wyniki.
U mnie też powiedzieli 2 tygodnie a dzwonili po jakiś 8 dniach .

reklama
reklama
Do góry