reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
dziubasek08
Przepis na dziewczynkę:
seks tylko do 12 dnia cyklu, potem nic. To zwiększa szanse na córcię, bo plemniczki żeńskie są wolniejsze i żyją dłużej od szybkich chłopaków, dziewczynki maja większe szanse na doczekanie dojrzałego jajeczka, bo raptem 3 dni (72godz.) pozostaje do owulacji, a chłopaki w tym czasie mogą już nie żyć.
Moja koleżanka z pracy tak doczekała się córci, teraz druga w ten sam sposób pracuje nad dzieckiem.

W naszym przypadku się spełniło. Postępowaliśmy dokładnie wg tego przepisu i się udało... mam nadzieję... chyba, że jeszcze naszej dziewczynce coś wyrośnie hehe...

Witam was!
Dzisiaj miałam robione usg i wyyszło dobrze dzidziuś zdrowy i ruchliwy chociaż płci nie chce zdradzić, chowa się... ale wyszło mi łożysko brzeżnie przodujące i się trochę martwię. czy któraś z was ma takie?

Camelia ja w poprzedniej ciąży wprawdzie nie miałam łożyska przodującego ale nisko ułożone...i podniosło się w 26 tygodniu..więc miejmy nadzieję że i u Ciebie się podniesie wraz z dynamicznym wzrostem macicy.TRZYMAM KCIUKI:tak:

Mamulica TRZYMAMY KCIUKI!!!! na pewno będą tylko dobre wiadomości i niezapomniane wrażenia :-)daj znać jak poszło

reklama
Do góry