reklama
R
rouż
Gość
Mocno trzymamy kciuki aby maluszek byl zdrowiutenki!!!wczoraj przyslali mi wyniki ze szpitala - NIE MAM CUKRZYCY, a za chwilke jade na USG, wiec prosze o kciukanie za maluszka
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Powodzenia!!!!
martolinka
Mama i nie tylko :-)
wczoraj przyslali mi wyniki ze szpitala - NIE MAM CUKRZYCY, a za chwilke jade na USG, wiec prosze o kciukanie za maluszka
Trzymamy kciuki . meldować się prosze grzecznie po wizycie
Thea uważaj na siebie ... jest to różnica prawie miesiąca ... a może jest już taki duży i gotowy
katrenki
Fanka BB :)
Kciukam!!!!
W Poznaniu, jak jest inwazja rodzących, to rodzą nawet na wózkach na korytarzach ( Dlatego ja zamierzam najpierw dzwonić i pytać jaka jest sytuacja, a jak powiedzą, że mam próbować szczęścia poza Poznaniem to będę dzwonić po karetkę.tak w razie czego i ja czekam na korytarzu, a co!!! nie zabronią mi )))
dobrze natalunia ze zmienilas lekarza przynajmniej spokojna jestes i dostalas jakies leki na opuchlizne jak mowisz a nie jabłka a lekarz nic nie mowil jak widzial cie w poczekalni do innego lekarza? albo ta baba ze do niej poszlas?
a ja sie przerazilam rozmawialam z kolezanka i jej córka miala 33 cm jak sie urodzila i siostry syn tez a u mnie tydzien temu 34 było to ciekawe ile bedzie miało przy porodzie... chyba nie obejdzie sie bez nacinania
Ta doktor, do której teraz chodzę przyjmuje popołudniu, więc nie ma ani tych pielęgniarek ani tamtego doktora. Moja nowa pani doktor opiekuje się tak jak powinna. I żałuję, że posłuchałam męża i nie poszłam do niej wcześniej. A jak nawet, to niech sobie gadają! Najważniejsze jest zdrowe małej.
Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...
tak w razie czego i ja czekam na korytarzu, a co!!! nie zabronią mi )))
a ty w którym szpitalu chcesz rodzić?
apropo Madalińskiego u mnie w rodzinie są złe sytuacje związane z ich porodówką więc tam się nie wybieram
no wlasnie na madalinskiego chce rodzic bylam tam po poronieniu i dobrze wspominam wszystkich..
mamulica
Fanka BB :)
Anadri, kurde wracaj i pisz co i jak!!!!!
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...
moj lekarz tak nie mówi a blizna po nacięciu boli mnie do teraz a to już dwa lata :-(
może dlatego jestem taka zdeterminowana jeżeli chodzi o uniknięcie tego cięcia