mamulica
Fanka BB :)
ja mam -4,5 na obydwu oczkacha jak u Was dziewczyny ze wzrokiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam -4,5 na obydwu oczkacha jak u Was dziewczyny ze wzrokiem?
dziewczyny ja juz wczesniej pisałam że mam kłopoty ze wzrokiem tzn na lewym oku mam -7 dioptrii a z tego co wiem to duzo tylko że problem mam w tym że mój ginekolog sugeruje cc własnie ze względu na wysiłek podczas normalnego porodu, natomiast byłam u okulistki w przychodni-zbadała mnie dokładnie, dno oka tez i stwierdziła ze nie ma przeciwwskazan wiec mój gin kazał szukać innego okulisty jeszcze dla potwiedzenia diagnozy bo powiedział ze wątpi.... wiec dziś ide prywatnie i zobacze co powie....
mnie jak parłam pielęgnarka noworodkowa pilnowała żebym miała zamknięte oczy bo oczywiście bardzo mnei wszystko ciekawiło i co chwilę otwierałam, a ona nie miała póki co nic innego do roboty jak wołać co chwilę "zamknij oczy!" :-)hejka dziewczyny)))
piszecie duzo o okulistach...chcialam wam napisac ze nawet te przyszle mamusie ktore nie maja problemu ze wzrokiem...przy porodzie..skurczach i parciu by zamykaly oczy...slyszalam ze z wysilku moga krwinki popekaci oczy moga byc potem jak u wampirzycy....niewiem ile w tym prawdy ale pisze to co uslyszalam
hejka dziewczyny)))
piszecie duzo o okulistach...chcialam wam napisac ze nawet te przyszle mamusie ktore nie maja problemu ze wzrokiem...przy porodzie..skurczach i parciu by zamykaly oczy...slyszalam ze z wysilku moga krwinki popekaci oczy moga byc potem jak u wampirzycy....niewiem ile w tym prawdy ale pisze to co uslyszalam