reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
aaaaa to już rozumiem!!Passingby, wiem że prywatnie bo wszystko robię prywatnie. Ale nie o to chodzi. Problem w tym że moja ginka w USA, a w lab nie pobierają tylko trzeba przyjść z "zapełnioną" wymazówką.
Kilolku, powiedziała mi laborantka że ma mi pobrać gin i mam przyniesć w tym samym dniu pobrany materiał.
KTG co tydzień? A mnie nikt nie kazał robić ktg wcale....
No ja tez właśnie KTG nie miałam ani rrazu robione. Z Kuba też. Wtedy dopiero pierwszy raz miałam robione w dniu terminu porodu z OM, bo wtedy miałam sie zgłosić do szpitala, no i potem to już co drugi dzień.
mamulica
Fanka BB :)
Nie, jest masa, ale nie mam ochoty po raz 5 zmieniać lekarza. Poza tym skoro mam iść tylko zrobić wymaz z pochwy to nie widzę sensu w tym celu od razu nowego gin wyszukiwać...Mamulica to tam u ciebie jest tylko jeden gineo?
passingby
Nie, jest masa, ale nie mam ochoty po raz 5 zmieniać lekarza. Poza tym skoro mam iść tylko zrobić wymaz z pochwy to nie widzę sensu w tym celu od razu nowego gin wyszukiwać...
Oi kochana cos mi tu marudzisz , po pierwsze to nie zmiana tylko po prostu pobranie materialu, po drugie kiedy wraca ta twoja?
MagdaP3011
Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań z Glukozy i tak
przed wypiciem 68,2mg/dl
glukoza po 2 godzinach 88,87mg/dl
Co Wy na to?? nie mam pojęcia co to oznacza...Już się boję że coś nie tak...
przed wypiciem 68,2mg/dl
kilolek
podwójna listopadowa mama
moim zdaniem bardzo dobra, chyba. Chyba, ze może trochę za niskaDziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań z Glukozy i tak
przed wypiciem 68,2mg/dl
mamulica
Passingby, no dokładnie, marudzę... Moja wraca 19 października ( połowa mojego 37 tc)... I ja nie wiem czy to nie za późno bo się boję że urodzę wcześniej... Tylko tak jak już pisałam miałam to badanie 3 tygodnie temu i nie wiem czy to nie paranoiczne robić je teraz znów... No i coOi kochana cos mi tu marudzisz , po pierwsze to nie zmiana tylko po prostu pobranie materialu, po drugie kiedy wraca ta twoja?
ojej! A ja myslałam, ze w razie czego to tam do porodu podjadę ale skoro cężko to znaleść to chyba sobie odpuszczę, bo na skurczach ciężko będzie szukać
ja tam jeszcze pojade :-) jak znajdę, to dam znać.. no szpital nie szpilka..
Tylko w laboratorium nie pobierają wymazu. Dzwoniłam do 6 i w żadnym nie pobierają. Trzeba przyjść z "gotowym materiałem do badania"
a w przyszpitalnym? Przy takim szpitalu z oddziałem gin/położniczym
Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań z Glukozy i tak
przed wypiciem 68,2mg/dl
super wyniki! na dole normy.. zazdroszczę!
włąśnie odebrałam wyniki krwi i moczu.. mocz wyszedł niezły, mimo że nie z nocnego
ale mam przekroczone normy w krwinkach białych i neutrocytach.. ciekawe co jutro mój gin na to.. czy któraś z Was miała może takie wyniki?
passingby
Passingby, no dokładnie, marudzę... Moja wraca 19 października ( połowa mojego 37 tc)... I ja nie wiem czy to nie za późno bo się boję że urodzę wcześniej... Tylko tak jak już pisałam miałam to badanie 3 tygodnie temu i nie wiem czy to nie paranoiczne robić je teraz znów... No i co
paranoiczne to bylo robic je 3 tygodnie temu - po co skoro ono jest wazne tylko 4 tygodnie, a i leczenie jest tyle "wazne"? Idz sieroto i pobierz sobie wymaz u ktoregokolwiek z gineo - to nie oznacza zmiany lekarza przeciez nie?
reklama
mamulica
Passingby ale 3 tygodnie temu to ja się o badanie nie prosiłam, tylko przymusowo przy przyjęciu do szpitala robią... a skoro ważne jest 4 tygodnie, to i teraz nie byłoby sensu tylko dopiero po 36tc...
Iza BK, no właśnie szłam Twoim tropem myślenia i właśnie w pierwszej kolejności w szpitalnym lab pytałam... No i niestety...
Iza BK, no właśnie szłam Twoim tropem myślenia i właśnie w pierwszej kolejności w szpitalnym lab pytałam... No i niestety...
Ostatnia edycja: