sama widzisz ze maleństwo ma po kim rosnąc... najwazniejsze ze wszystko w porzadku....ja już wróciłam....
i noszę w sobie "gigantkę"
dali mi wyniki z USG i wychodzi że moje dziecko z dniem dzisiejszym jest w 34ti5d
pani doktor ładnie spytała czy jem słodycze... jak powiedziałam że nie to się zastanowiła.... i spytała ile wzrostu ma mój partner
ładnie jej odpowiedziałam że 185 i stwierdziła że to może dlatego moje dziecko jest jak uznała "dużo za duże"
poza tym mam kupić 2 butelki napoju energetycznego i zrobić test na cukrzycę....
to by było na tyle
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
a co maja te napoje energetyczne do testu na cukrzycę?ja już wróciłam....
dali mi wyniki z USG i wychodzi że moje dziecko z dniem dzisiejszym jest w 34ti5d
pani doktor ładnie spytała czy jem słodycze... jak powiedziałam że nie to się zastanowiła.... i spytała ile wzrostu ma mój partner
ładnie jej odpowiedziałam że 185 i stwierdziła że to może dlatego moje dziecko jest jak uznała "dużo za duże"
poza tym mam kupić 2 butelki napoju energetycznego i zrobić test na cukrzycę....
to by było na tyle
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
napoi tych chyba nie mozna ...zakazane w ciazy hehe
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Tak mi się teraz przypomniało a propos oczu;dziewczyny niedawno wróciłam od okulistki i jednak bedzie poród przez cc- mam mieszane uczucia ale podobno dla mojego dobra a raczej dla dobra mojego wzroku tak będzie lepiej bo może mi sie siatkówka rozwarstwic wiec okulistka powiedziała ze nie chce ryzykowac.....
Moja mama mi ostatnio mówiła, że dobrze zwrócić uwagę podczas porodu sn żeby oczy zamykać w trakcie parcia. Jej nikt nie uprzedził i podobno przez 2 tyg chodziła z czerwonymi białkami, tak jej żyłki popękały...
Helenka - najważniejsze że podjęto decyzję...
Kam - no to witam wsród mam gigantów - po ostatnim usg wychodzi na to że Mała rozwinięta o kolejny tydzień do przodu... czyli moze być nawet końcówka października
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a co maja te napoje energetyczne do testu na cukrzycę?
u nas zamiast tego niedobrego gęstego czegoś każą pić Lucozade... napój energetyczny i później na jego podstawie robią test na cukrzycęnapoi tych chyba nie mozna ...zakazane w ciazy hehe
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
u nas zamiast tego niedobrego gęstego czegoś każą pić Lucozade... napój energetyczny i później na jego podstawie robią test na cukrzycę
Jezus Maria.....
Tego to nawet ja jeszcze nie słyszałam...
_Roszpunka_
no to słyszysz;-) hehe
Jezus Maria.....
Tego to nawet ja jeszcze nie słyszałam...
no ja dostałam kartki ze stemplem szpitalnym i tam ładnie mieli nadrukowane co mam zabrać do GP i on mi ten test wykona....
jeszcze mi powiedzieli że mam sobie sama kupić w sklepie i z tymi butelkami przyjść....
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziewczyny niedawno wróciłam od okulistki i jednak bedzie poród przez cc- mam mieszane uczucia ale podobno dla mojego dobra a raczej dla dobra mojego wzroku tak będzie lepiej bo może mi sie siatkówka rozwarstwic wiec okulistka powiedziała ze nie chce ryzykowac..... nie wiem tylko dlaczego tamta tego nie zauwazyła-moze dlatego ze jest młodsza stażem nie mam pojęcia....
teraz tylko do poniedziałku czekac bo mam wtedy wizyte u mojego gin i zobacze co on powie na to jej zaswiadczenie......
w sumie to juz nie moge doczekac sie poniedziałku.....
Przynajmniej wiesz na czym stoisz... a lekarz w pon okresli Ci date cc ?
ja już wróciłam....
to by było na tyle
No to pieknie :-) Ciekawe faktycznie jak duza bedzie :-):-)
_Roszpunka_
albo jak szybko wyjdzieNo to pieknie :-) Ciekawe faktycznie jak duza bedzie :-):-)
reklama
C
Cleo1981
Gość
Najważniejsze że zdrowe i że się prawidłowo rozwija:-)Gratuluję wyników.
To termin porodu uległ zmianie??Bo nie wiem czy pisałaś?