mamulica
Fanka BB :)
DZIĘKI MARY!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć mamuśki, gratuluje wyników badań u lekarzy, ja niestety miałam nie za dobrą wizytę. Maluszek rośnie i to jest dobre bo nadrobił te 2 tygodnie co miał opóźnienie, ale zaczęła mi się szyjka skracać. Martwi mnie to tym bardziej że nie miałam żadnych objawów ( za tydzień mam przyjść na kontrole i jak coś to na pare dni do szpitala na kroplówki i po lekarstwa na rozwój płuc jakby dzizi chciało wyjść wcześniej, Mam zakaz wysiłku, długich spacerów, sprzątania i seksu ((
do tego w piątek musze zrobić morfologie, mocz i obciążenie glukozą.
Martwie się tą szyjką chociaż przy moim M. udaje że ok.
Dziewczyny ja mam dokładnie tak samo!! Na początku mój lekarz sprawiał takie wrażenie jakbym była jego jedyną pacjentką, zajmował się ciążą super, byłam z niego baaaardzo zadowolona a teraz masakra, nie tłumaczy nic tylko słyszę że ciąża rozwija się prawidłowo, na aparacie przy mierzeniu tętna pokazuje się 117 on w karcie wpisuje 140, wizyta co 5 tyg. jeszcze bez USG a kasa taka sama jak z USG!! Jestem prawie w 29 tyg. i powiedział że mam nie wykonywać badań i nawet nie miałam robionej glukozy!!