reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

To ja przed chwilą odbyłam rozmowę z lekarzem i mówiłam mu o tym słabym pierwszym przyroście, to tak trochę mnie zjebał, że czym ja się przejmuję jak ten drugi to ponad 450%, więc jest dobrze, a tamten to mógł być po prostu jakiś błąd. Więcej już nie zamierzam sprawdzać, bo tylko niepotrzebnie się stresuję i poczekam spokojnie na wizytę, a termin usg ustaliliśmy na 4.02 🥰
a ile było godzin pomiędzy pierwszym a drugim pobraniem krwi? Może wyłapałaś moment tuż przed skokiem bety:)

reklama
Czy któraś z Was trenuje może na siłowni?;) takie typowe siłowe treningi i maszerowanie na bieżni, zastanawiam się jak to się ma do stymulacji…… 🧐

A co do koktajlu płodnościowego to czy burak ma być ugotowany i dopiero zblendowany czy taki surowy?
Bo się zastanawiam czy da się takiego surowego zbledowac?

Czy któraś z Was trenuje może na siłowni?;) takie typowe siłowe treningi i maszerowanie na bieżni, zastanawiam się jak to się ma do stymulacji…… 🧐
Ja ćwiczyłam do transferu, teraz odpuściłam 2 tydzień już ale za tydzień myślę że wrócę do spaceru na bieżni i rowerka delikatnie. A później jak lekarz potwoerdzi że wszystko ok to myślę że joga w ciazy.

Ja ćwiczyłam do transferu, teraz odpuściłam 2 tydzień już ale za tydzień myślę że wrócę do spaceru na bieżni i rowerka delikatnie. A później jak lekarz potwoerdzi że wszystko ok to myślę że joga w ciazy.
taki delikatny sport;)
A większe ciężary na siłowni…. Zapytam lekarza jak to się ma. Ogólnie sport u mnie to już z 10 lat z przerwami, ale zawsze bieżnia treningi siłowe, kiedyś boks krav maga:)
Teraz delikatniej, bo wjechało aerial hoop, na Kole…. Mega! Polecam na oderwanie się od stresu:)

taki delikatny sport;)
A większe ciężary na siłowni…. Zapytam lekarza jak to się ma. Ogólnie sport u mnie to już z 10 lat z przerwami, ale zawsze bieżnia treningi siłowe, kiedyś boks krav maga:)
Teraz delikatniej, bo wjechało aerial hoop, na Kole…. Mega! Polecam na oderwanie się od stresu:)
Obawiam się że w trakcie stymulacji intensywny sport może zwiększyć ryzyko przedwczesnego pęknięcia pęcherzyków. Najlepiej dopytaj lekarza jak się na to zapatruje.

reklama
taki delikatny sport;)
Ja dawniej pole dance ale poroniłam i myślałam na początku że od tego, rzuciłam sport o 10kg do przodu ;/ wróciłam teraz stąd bardzo delikatnie chce ale cokolwiek robić.

Do góry