martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziewczynki na pewno sobie poadzicie ze swoimi problemami;-) niech te nasze maluchy wyjdą na świat to im powiemy ile nas kosztowało nerwów "ich zachowanie"Trzymam za Was kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co taka położna robi przed porodem? Jak wygląda taka opieka?
no i super wieści!!!!!!!!!!!!Laski
Mam wieści od mamulicy :
"Melduje się! Przyjęli mnie na oddział i zrobili badania! Ilość wód zmniejszyła się od pn - teraz jest 20. Z Kubusiem wszystko dobrze, waży 2kg, zdrowy. Jutro będą wyniki krwi i moczu. Najważniejsze, że wykluczyli wady płodu"
"Póki co negocjuję przepustkę na weekend i wszystko jest na dobrej drodze Dam znać jutro jakie mają plany wobec mnie."
Laski
Mam wieści od mamulicy :
"Melduje się! Przyjęli mnie na oddział i zrobili badania! Ilość wód zmniejszyła się od pn - teraz jest 20. Z Kubusiem wszystko dobrze, waży 2kg, zdrowy. Jutro będą wyniki krwi i moczu. Najważniejsze, że wykluczyli wady płodu"
"Póki co negocjuję przepustkę na weekend i wszystko jest na dobrej drodze Dam znać jutro jakie mają plany wobec mnie."