reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

keyko świetny bobasek oby dalej rósł zdrowo

Dziękuje:tak:

Ale gigant wspaniały !!!!! Oby był zdrowiutki i rósł pięknie jak do tej pory :) Buziaki dla Was wszystkich :*

No gigant:sorry2: Miśka w 14tc miała 6 cm 811df7e161.jpeg, a to "maleństwo" w 13tc ma już 6,28. No i ta stópka w stosunku do całkowitej długości- to po tatusiu. Ja mam skromne 36, a M 46, siostra M jest niższa ode mnie, ale buty ma 38-39. Miśka na razie nie ma tak oszałamiajacego rozmiaru, bo ma 23, a jej o miesiąc starszy kolega ma 26

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już po teście Pappa. Oba maluszki zdrowe a ryzyko trisomii znacznie poniżej normy :-)
Jutro spróbuję wstawić zdjęcia ;-)

Witam się po urlopie:)
U nas wszystko w porządku,usg prenatalne za nami i wszystkie wymiary idealne,wynik testu pappa negatywny.
Następna wizyta 26 sierpnia i lekarz powiedział że poznamy już płeć maluszka:)
Wklejam zdjęcie mojego małego ludzika z 11tyg i 4 dnia ciąży.

Załączniki

• CCI20100719_00000.jpg
    CCI20100719_00000.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Ja wrócilam właśnie z USG, 12t4d, termin na 8 luty, przezierność w normie ok. 1,7mm, dokładnie nie wiem, bo wyniku nie dostałam, idzie bezpośrednio do lekarza. Fotki tym razem nie dostałam, bo to USG starego typu, a mały tak się ruszał, że wychodziło rozmazane, może to dlatego, że pierwsze USG przez powłokę brzuszną, a swoją drogą lekarz taki mruk, nawet monitora mi nie pokazał;-(
A jak wy macie robione USG w 12-13-ym tygodniu?
Karola ale piekny maluszek.
Akunia nie wierzę, ze masz takie niskie cisnienie! Ja w tej ciąży wyjątkowo wysoko: 120/70

Ostatnia edycja:
Ale super ze genetyczne wychodzą tak dobrze!!!!

Kurcze juz prawie wszystkie mialyscie usg prenatalne, a ja dopiero 9 sierpnia bo moja ginka jest na urlopie :( to bedzie równo 13 tydz. - mam nadzieje ze nie za pozno bedzie... ;/

Ostatnia edycja:
Keyko śliczna fotka, a co do stópek dziecięcych, to mój synek 3 lata 3 m-ce nosi rozmiar sandałków i paputków 24 (dł. stopki 16cm) :-)

Ale super ze genetyczne wychodzą super!!!!

Kurcze juz prawie wszystkie mialyscie usg prenatalne, a ja dopiero 9 sierpnia bo moja ginka jest na urlopie :( to bedzie równo 13 tydz. - mam nadzieje ze nie za pozno bedzie... ;/
Nie jesteś sama - ja także 9-go.

Cieszę się, że macie fanastyczne wyniki-teraz 3majcie kciuki za resztę załogi :-D

reklama
Do góry