reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Neta straszne kwoty, większość dziewczyn, które znam za kwotę 120zł albo niewiele wyższą to ma prywatną wizytę z USG (oczywiście nie 3d).

Ostatnia edycja:
Ja tyle place za wizyte sama bez usg. bo na usg do innego chodze tzn w tym samym budynku kumpel po fachu mojego doktora bo ma to nowe usg wiec lepszy sprzet w poniedzialek bede wiedziala ile przyjemnosc ogladania maluszka mnie bedzie kosztowac.

Ja płacę 300 zł wizyta plus,usg na najnowszym sprzęcie zawsze z płytką i zdjęciem i tak raz na miesiąc.
Drogo,wiem ale jestem pod świetną opieką zaufanego specjalisty, dzięki niemu jestem w ciąży i to jego sprawna rączka poczęła nasze maleństwo:).Każda wizyta jest bardzo szczegółowa,miła a ja jestem spokojna.

Chciałam wstawić zdjęcie ale nie umiem. Kiedy wstawiam plik to pojawia mi się wykrzyknik w kółeczku na czerwonym tle.Może wiecie co z tym fantem zrobić?

reklama
nasia kurcze ja nie wiem....

angelka brzuszek jeszcze zdazy urosnac;D Ale faktycznie piersi ciazowe jak najbardziej;D

Ja ide na wizyte w srode ciekawe co tam zobacze na tym monitorku;D A USG 3d mam pierwszego dnia w 13tygodniu wiec moze i moja dzidzia pozwoli mi tam co nieco podejrzec;D

Do góry