reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Ewitka ja tez nie chcialam wierzyc jak mi maz zmierzyl wiec kazalam mu zmierzyc jeszcze raz i jeszcze raz i takie samo 70/30 ale wtedy koszmarnie sie czulam ledwo zywa na szczescie pozniej wzroslo i bylo 90/50. u mnie cisnienie 80/40 i 90/50 czasami ciut wyzsze jest standardem. z synkiem w ciazy mialam tak niskie ze karetka na tlenie mnie przewozili do szpitla bo co sie ocknelam to odlatywalam.

reklama
keyko śliczny maluszek śliczne zdjęcia poprostu boskie;D
Ja byłam przedwczoraj na wizycie jestem w 13 tyg a mój maluszek ma 7,02 cm wielkolud normalnie;D

A to mój mikroskopijny brzuszek :)

2a841vb.jpg

i ja mam wizytę na 9 sierpnia bo gin na urlopie.
Zastanawiam sie nad usg w przyszłym tygodniu bo i tak muszę robic oddzielnie...

gin nic nie wspominała tylko o zbadaniu ponownym moczu przed wizytą, ale na zaleceniu z poprzedniego usg jest napisane kolejne badanie 12-13 tydz!!
jak gin wróci to zacznę akurat 15 tydzień i to chyba juz za późno bedzie

trochę mam mętlik w głowie :/

no a jak sie zapiszę to na takie standardowe czy 4D ??

poradzcie mi cos dziewczyny proszę, nie chciałabym przegapić czegoś :dry:

Usg genetyczne, czyli okreslające m.in. przezierność karkową można zrobić tylko do 13 tyg 6d. Wiec mysle ze powinnas umowic sie wczesniej na to badanie. :)

reklama
Do góry