ligotka
Fanka BB :)
no wlasnie o tym pomyslalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze nie zdziwiłabym się bo to moje małe złośliwe i radioaktywne za pieruna nie ma zamiaru wyjść;-)
Ja dzis Rutkosiu rozmawialam z mezem tak
ON "Chodz zamknij za mna"
Ja "Nie moge sie wygrzebac, przeszkadza mi kilka kilogramow nadbagazu"
On "To pogadaj z tym nadbagazem moze zechce wyjsc"
No wiec oficjalnie wnioskuje do mojego Nadbagazu - Wyjdz prosze!
jeżynka no mi szyjki nie zbadali ani nawet nie zapowiedzieli, że badać bedą w nastepnym tegodniu, wiec pewnie nie bedą... ale za to powiedzieli, że jakbym chciała to moge na KTG przyjechać i sprawdzić jak tam moje skurcze, tu robia to KTG jak babka ma zdrową, pojedyńczą ciąze i nie miała z pierwszą ciązą cesarki - dali mi całą kasiążeczke to poczytania odnosnie tego ich KTG... narazie nie ide na to KTG bo ja zwyczajnie nie mam zadnych skurczów, ale jakbym miała jakiekolwiek to wówczas moge przyjechać i na 20 min. mnie podepną na KTG hehehe...Maranatha, to Ty chodziłaś do Midwife? Ja byłam tylko raz, na pierwszej wizycie, a tak to chodziłam tylko do szpitala i ze 2x do GP. Dziwi mnie, że nie zbadali Ci dzisiaj szyjki. Ja byłam na wizycie teraz w środę i miałam badanie ręczne szyjki, tak jak mi wcześniej mówiła lekarka. Ciekawe czemu mi zbadali, a Tobie nie.