reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

jtaudul juz niedlugo ....i swietnie ze malutka rosnie,widzisz wszystko bedzie dobrze ;)
Rutkosia Twoj Roszek tez filigranowym dzieckiem nie bedzie.3700 to kawal chlopka.Super!!!Anja trzymaj sie dzielenie do 10.To juz nie dlugo...Odnosnie piersi i dopieszczania moj mezus poszedl w zaparte i nic.Koniec kropa.Skazana jestem na los...

Przeraża mnie wypchnięcie na świat tego mojego chłopka przez tą moją małą dupinę:szok:

reklama
Dopisuje sie do Ciebie Becioo.Mnie tez brzuszek za smiechu boli.Odnosnie dupinki Rutkosiu to chcialam Cie pocieszyc bo dzisiaj przy badaniu dowiedzialam sie ze jest powod dla ktorego moj berbeluch taki duzy.Lekarz powiedzial ze moge sie spodziewac 4-ro kilowca.Po czym przy wyjsciu jescze sie rozesmial ze lekarze moga wage zanizyc nawet do kilograma.DOWCIPNIS :wściekła/y:Jeszcze sie upewnilam ze uslyszalam slowo zanizyc nie zawyzyc i stwierdzilam ze jeszcze dzisiaj wyjme sliczne rozowe spiochy na newborn ktore spakowalam na wyjscie a wloze zamiast nich 0-3mc.
Odnosnie reszty wizyty to dowiedzialm sie ze dalej jest 1cm,glowka baaardzo nisko i w kazdej chwili moze sie zaczac "akcja".Jak mu powiedzialam o tym ze moj mezus obstawia 5 lutego to doktor tylko skomentowal ze moj stary jest dobry w te klocki i on tez uwaza ze do 10 nie donosze...

No to czekam z niecierpliwością na Gabrysię:tak: Wiesz jak u mnie się nic nie rozwinie do 2 lutego to 4 mam wywoływanie więc jak tobie by sie udało urodzić 5 lutego to Roch tylko o 1 dzień był starszy.Fajnie;-) Albo okaże się że wyprzedzisz mnie :-D

ja dziś byłam na wizycie w szpitalu, za tydzien w piatek kolejna.. z Maleństwem wszystko dobrze, płyn owodniowy w normie, porodu nic nie zwiastuje raczej, choc nikt tu szyjki macicy nie sparwadza...

ja też po wizycie, dzidzia ułozona głowką w dół,stan wód odpowiedni,łożysko super,szyjka zmiękczona,za kilka dni mogę zaczynać rodzić:tak: wymaz na paciorkowca pobrany, witaminy mam odstawić i tylko jod i magnez brać bo krew aż za gęsta hemoglobina15:eek: waga+15:-(.

reklama
Do góry