reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Ojej kurcze KAMCIA nie wiem co ci napisać, dziewczyny już ci tyle napisały. Ja nigdy nie robiłam żadnej bety dlatego nie wypowiadam się w tym temacie bo sama nie wiem jakbym postąpiła. Mój mąż pewnie by zrobił to co twój a ja pewnie tak jak ty byłabym w kropce i znając siebie poszłabym po cichu przed mężem i bym zrobiła sobie to badanie tak jak ci radzą dziewczyny. Przytulam cię mocno i życzę powodzenia. Będzie dobrze

reklama
Jasne ,że dam znać .Jakby było mało to z nosa mi się leje kaszel mam taki ,że wszystko mnie boli normalnie jakiś koszmar.Ale na dnie serca jeszcze jest jakis malutki promyk nadzieji ale i tak staram się przygotować na najgorsze o ile idzie się przygotować na coś takiego.

Hej kochane jestem szczęśliwa :-)lekarz nie potrafił wyjasnić dlaczego ta beta tak mało urosła.Wszystko jest ok. co prawda mam jakis krwiaczek który może zacząć plamić i dostałam luteinę.Dzidzia urosła i nawet zaczęło bić serduszko.Według usg ma 6tyg i 1dzień.Termin według om 2 luty a według usg ok 20 lutego.Jak mi to powiedział to aż się poryczałam co prawda mam sisę oszczędzać bo pierwszy trymestr najgorszy.
Widać cuda się zdarzają.
Dziękuję wszystkim za wsparcie;-)

napisalam dluuugiego posta ale mi go wcielo :wściekła/y:
kamcia bardzo sie ciesze ze sie wyjasnilo-i trzeba bylo tyle stresow fundowac malenstwu???mam nadzieje ze juz nie zwatpisz w sile twojej fasolki bo jak widzisz mama panikuje a dziecie ma sie swietnie ;-)wiem ze strach jest raczej nieunikniony ale juz wiesz tez ze nie powinno sie robic badan na wlasna reke i to jeszcze w roznych laboratoriach :confused2:
neta z tego co ja sie orientuje to wazniejszy jest przyrost bety a nie jej wartosc poczatkowa...trzymam &&& za 100% wzrost :tak:

Co do bety to się nie będę wypowiadać ja tylko ostatnią zrobiłam gdzie indziej a te dwie po 48 godz. to w jednym laboratorium ale ona bardzo mało przyrosła .No ale najwazniejsze ,że wszystko dobrze sie skończyło mam nadzieję ,że już nie będę musiała się tak denerwować.
Dziewczyny jak wkleić suwaczek bo kombinuję i nic mi nie wychodzi?

Kamcia tek bardzo sie ciesze :) :) :)

Dziewczynki proszę trzymajcie kciuki - jutro o 8 usg... Mam nadzieje ze zarodek piękny pojawił sie :)
Beta przyrasta, objawy się nasilają wiec jestem dobrej mysli :)

reklama
kamcia w edytuj sygnature wklejasz kod ze str zezronionym suwaczkiem...tylko wklejasz ten kod w ta duza ramke-edytuj sygnature-a nie tam gdzie pisze wklej kod
angelka ja bede trzymac za ciebie o 8 &&& a ty prosze za mnie o 16.30...tez wizyta :tak:

Do góry