reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

kamcia przyrosla beta?!przyrosla i to o 300 nie o 3 czy 30...wiec nie dokladaj sobie narazie nerwow...powtorz badanie za kilka dni i bedziesz wiedziec wtedy czy jest ok....narazie sie tak bardzo nie zamartwiaj...rany-wiem ze latwo sie pisze....moze idz na spacer...obejrzyj film...wiem ze ciezko jest nie myslec...ale zmus sie...i pamietaj ze bete powtarza sie zawsze w tym samym laboratorium
nie trac wiary....musisz ja miec...i poki beta wzrasta a nie stoi w miejcu lub spada szanse zawsze sa!!!:tak:

reklama
Dziewczyny dziękuję za słowa wsparcia.Ja dziś pojechałam na polną w Poznaniu i zrobiłam jeszcze raz bhcg i wyszło 3670 czyli spadło.Co prawda robiłam to w innym laboratorium sama już nie wiem do tego jestem przeziębiona może to ma jakiś wpływ?
Wiem ,że się nakręcam ale jutro chyba zrobię jeszcze jedno badanie żeby zobaczyc co się dzieje.Boję się okropnie i psychicznie bardzo źle to znosze prosze was o kciuki modlitwę sama nie wiem co kolwiek byle tylko stał się cud i moja fasolka była uratowana.Siedzę i wyję nie wytrzymam tego dłużej.:-:)-(

Kamciu kochana płacz i stres na pewno nie pomoże twojej fasolce:( Wiem że jest Ci ciężko, ale pomyśl sobie że jedyne co możesz zrobić dla Niej teraz to się wyciszyć, oddychać spokojnie, myśleć pozytywnie. to nie jest tak że się łatwo pisze.. Ja też się nieraz stresuję, ale wtedy myślę że to tylko zaszkodzi i się uspokajam. Trzymaj się kochana. Ja się pomodlę za Ciebie i Twą fasolkę dziś (jakoś wolę to od trzymania kciuków;) a Ty śpij spokojnie bo to to czego Twój maluszek teraz potrzebuje

kamcia powtorz bete w tym laboratorium w ktorym robilas przed ostatnio!to badanie wg mnie jest niewazne bo jest z innego laboratorium...a zobacz na luty 2011 jak dziewczyny pisaly swoje normy to zobacz jakie sa roznice dla tych samych tygodni(bo z innych laboratoriow) kochana nie placz bo to badanie niczego wg mnie nie wnioslo!liczy sie tylko powtorzone badanie tam gdzie robilas pierwsze-tylko wtedy to ma sens!!! a kiedy masz wizyte u gina?!

Ostatnia edycja:
kamcia tak jak mówi aniolki koniecznie powtórz betę w laboratorium, w którym robiłaś badanie poprzednim razem. ZUpełnie nie patrz na wyniki z Polnej, bo nie masz do czego ich porównać. Wyniki między różnymi laboratoriami narawdę potrafią się dużo róźnić. Zrób betę w poniedziałek i szybciutko biegnij do gina na usg. Dopiero wtedy będzie można realnie stwierdzić jak wygląda sytuacja. Jestem z Tobą i z Twoim maleństwem myślami!!

kamcia, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Wiem,że się stresujesz, ale musisz uwierzyć, że będzie dobrze.

Hej dziewczyny
Wizytę mam we wtorek ogólnie czuję się dobrze jestem mocno przeziębiona.Ale psychika mi siada i boję się wtorku strasznie bo jak na razie mam jeszcze nadzieję.Bety nie powtórzę bo mąz mi nie kaze mówi ,że niepotrzebnie sie nakręcam i że wczoraj tez nie potrzebine robiłam to badanie nie wiem może ma rację.W końcu we wtorek na usg i tak wszystko będzie wiadomo.

a ja bym chyba powtórzyła betę na Twoim miejscu tam gdzie robiłaś poprzednio. nie wiem czy lekarz będzie w stanie na usg stwierdzić coś na 100% bez wyniku bety.. nawet jak się leży w szpitalu dajmy na to pod obserwacją lekarza to i tak robią betę. ale to jest moje zdanie, nie wiem czy słuszne..

reklama
kamcia z jednej str maz ma racje-niepotrzebnie tyle tej bety robilas i to jeszcze w roznych laboratoriach...ale jesli masz tak teraz namieszane to lekarz tez cie pewnie wysle na bete...bo to za wczesne tyg zeby z usg cos konkretnego wyczytac...ja bym poszla jeszcze raz na bete ale tam gdzie robilas przy tych wynikach gdzie sie troche podniosl wynik...bo szkoda by bylo gdybys poszla na wizyte a lekarz by ci powiedzial ze i tak musisz zrobic badanie(ja tak mialam-czekalam na wizyte a ten mi ze bete musze zrobic bo on nic nie stwierdzi czy ok czy co :eek: i przyjsc dopiero z wynikami)
trzymam za Was &&&

Do góry