reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
kamcia.r bardzo się cieszę. Myślę, że każdej z nas ulżyło nie mniej niż Tobie. Teraz to już musi być dobrze.
angelk123 i aniolki ogromniaste &&&&&&&&

Hej kochane jestem szczęśliwa :-)lekarz nie potrafił wyjasnić dlaczego ta beta tak mało urosła.Wszystko jest ok. co prawda mam jakis krwiaczek który może zacząć plamić i dostałam luteinę.Dzidzia urosła i nawet zaczęło bić serduszko.Według usg ma 6tyg i 1dzień.Termin według om 2 luty a według usg ok 20 lutego.Jak mi to powiedział to aż się poryczałam co prawda mam sisę oszczędzać bo pierwszy trymestr najgorszy.
Widać cuda się zdarzają.
Dziękuję wszystkim za wsparcie;-)
Super. Widzisz nie można się tak nakręcać lepiej iść do lekarza. Ale ważne że jest ok. cieszę się razem z tobą

Jest zarodek!!!!! I piękne bijące serduszko!!!!!!!!!!!! Jak ja się ciesze!!!!!!!
Ja też i wierzę że to początek tej wielkiej radości:tak:

Dziewczyny ja też się przyłączam do trzymania kciuków za was i wasze fasolki.

reklama
:-) dziewczyny cieszę się, że powoli wszystko się u was wyjaśnia i wszystko jest ok. Trzymam kciuki by każda lutówka wychodziła szczęśliwa od ginekologa. Ja wczoraj byłam u lekarza. Pierwszy raz u niego. Spodobał mi się, chcę by prowadził moją ciążę. Na wstępie zapytał się czy mam kartę ciążową, jak się dowiedział, że nie mam od razu mi założył. Miałam przyjemność po raz pierwszy usłyszeć bijące serduszko. Niesamowite wrażenie, aż łzy stanęły mi w oczach i dostałam oczywiście kolejne zdjęcie. Już na nim widać wyraźnie główkę, tułów, nóżki i rączki:-).
Następne badanie Usg ma być genetyczne. Jestem umówiona na nie 19 lipca.

Do góry