angelka123
i tylko nadzieja......
Aniolki oczywiscie ze bede trzymac kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Widzisz nie można się tak nakręcać lepiej iść do lekarza. Ale ważne że jest ok. cieszę się razem z tobąHej kochane jestem szczęśliwa :-)lekarz nie potrafił wyjasnić dlaczego ta beta tak mało urosła.Wszystko jest ok. co prawda mam jakis krwiaczek który może zacząć plamić i dostałam luteinę.Dzidzia urosła i nawet zaczęło bić serduszko.Według usg ma 6tyg i 1dzień.Termin według om 2 luty a według usg ok 20 lutego.Jak mi to powiedział to aż się poryczałam co prawda mam sisę oszczędzać bo pierwszy trymestr najgorszy.
Widać cuda się zdarzają.
Dziękuję wszystkim za wsparcie;-)
Ja też i wierzę że to początek tej wielkiej radościJest zarodek!!!!! I piękne bijące serduszko!!!!!!!!!!!! Jak ja się ciesze!!!!!!!