reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Co do badań z przyszłym tatusiem, to rozmawiałam z moim M i on sie krępuję. Pójdzie ze mną dopiero jak będzie robione badanie przez powłoki brzuszne.

reklama
Nasia, Ada, super, że wszystko ok:-) Ja muszę czekać na usg teraz do ok 11tc:sorry2: Co do usg dopochwowego, to ja nie mam problemu, żeby mój K. był koło mnie, mi zawsze ginekolog daje ręczniczek do przykrycia więc krępacji nie ma, a poza tym wszyscy patrzymy na ekran;-)

Ada, Nasia bardzo się cieszę, że wszystko w porządku z Waszymi fasolkami:-) przez te Wasze opisy coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego usg:-D

skoro jednak muszę jeszcze tak długo czekać na swoje, to poszłam rano zrobić kolejny raz betę, żeby się chociaż uspokoić, że ładnie rośnie i nie mam powodów do niepokoju

ja usg bede miala robione 12-13 tydz i cos kolo 32-34 tyg. tylko dwa. troche szkoda ale coz tak to jest w tej Anglii, super ze mozecie zobaczyc juz swoje fasolki.

Hej no to jestem po wizycie nie powiem ,żeby mnie uspokoiła ale od pczątku.

Był to lekarz polecony przez znajomą nie wiem dlaczego ale nie przyznałam się ,że byłam juz na wizytach dwóch i za pierwszym razem nic a za drugim tak na siłę znaleziony mały pęcherzyk.Lekarz młody i bardzo przystojny ale gdy weszłam przez 10 min rozprawiał na temat badań cytologicznych potem wziął mój dowód i zdziwił się że jestem taka młoda:wściekła/y:potem dopiero mogłam powiedzieć z czym przyszłam ale zanim usg to musiałam obejrzec moją wielką nadrzerkę niekoniecznie to był miły widok, nasłuchałam się ,że żeby nie ciąza to by mi ją od razu zamroził.I wreszcie usg wyrażny pęcherzyk z zarodkiem no i tu problem bo według om powinien być 7 tydzień a według usg wyszedł 4tydz. i 5 dzień.No izaczał mnie przygotowywać na najgorszę ,że może się nie rozwija mam przyjechać za tydz dla porównania.

Ale ja jestem dobrych myśli bo wiem ,że jeszcze tydzień temu nie było prawie nic a teraz jest zarodek.Pojadę do niego we wtorek a w środe i tak mam wizytę u poprzedniego lekarza.Musi być dobrze.

reklama
Do góry