reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

O jaki fajowy watek:)
Ja tez czekam juz na swieta:) I na galabki z grzybami...mniaaam! Poza tym jest jeszcze oczywiscie barszczyk bialy, pierogi, karp i rybka po gracku, sledzik, serniczek z brzoskwiniami, makowiec hmmm i co tam jeszcze...?:) Pysznosci:)
A choinka bedzie duza i kolorowa:) Pewnie ze wzgledu na Olenke postawimy ja na tarsie (mamy taki maly oszklony). Ale to sie jeszcze zobaczy:)

Polusia ale zdolniachy! szopka sliczna!

reklama
:-):-)
Pozwoliłam sobie odgapić brzydko wątek od styczniówek. A co :-D
Dziewczyny do Świąt jeszcze troszkę zostało ale czas szybko leci.
Jak przygotowujecie się na Święta. Macie już jakieś propozycje dla maluchów na prezenty.
Co robicie za ciacha itd :)
Marciaa, Ty kserokopiarko! :-D A mogłam prawa autorskie zastrzec. :-D Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałych świątecznych pomysłów.

polusia a gdzie ty kupujesz te plastikowe bombki, moze gdzies w marketach beda :) tylko ja nie bardzo mam czas na latanie po sklepach :( a moze sie jeszcze pojawia na allegro

O jeju ale fajny wątek dzięki MArcia odrazu mi sie klimaciki udzielil.

U nas na swieta musi byc tona tradycyjnych slaskich makówek,zupa fasolowa,grzybowa barszcz z uszkami piernik,sernik,karp oczywiscie kapusta z grochem i krzybami mhmhmhmhm.

CO do choinek my teraz nie mamy miejsca niestety na choinke ale taka mala na pewno bedzie.

Co do prezentów to dla Jasia na pewno cos interaktywnego i grajacego moze ten szczeniaczek uczniaczek.Bo pchacz mamy konia na biergunach tez,ta zyrafe na kulki,i nawet basen z pileczkami wszystko podostawalismy i nic dziecku kupic nie moge haha:p

DLa R kupie chyba jakąs mapę dobra znaczy atlas drogowy,albo dobry nóż kucharski.Z nim nie mam problemów.

A dla innych to cos sie wymysli:)

Aha POlusia ale masz zdolną rodzinkę!

reklama
Do góry