moniSkaBe
Fanka BB :)
u tesciow niby tv wlaczone, ale posrod rozmow ginie. Nawet go nie slychac.skąd ja to znam, mnie też leczy u moich rodziców ten ciągle włączony tv, u teściów tak nie ma, jakby tv w ogóle nie istniał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u tesciow niby tv wlaczone, ale posrod rozmow ginie. Nawet go nie slychac.skąd ja to znam, mnie też leczy u moich rodziców ten ciągle włączony tv, u teściów tak nie ma, jakby tv w ogóle nie istniał.
kochana kiedy znajdujesz na to czas?Świeta tuz tuzbo choinka na balkonieJutro ubieramy to wkleję tez nasząJutro robie sledzie marynowane z pieczarkami, cebulka i koncentratem.PychaI pieke na próbe makowiec w kruchym cieście.W srode pieczenie mięs a wieczorem ciasta rzeszowiak i pijak. W czwartek jedziemy do rodziców. Juz u nich zrobię roladę szpinaowo-łososiową.W pierwszy dzień jedziemy prosto do teściów i wieczorem wracamy do domu.