reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

reklama
no my jak narazie dla większej radości dla siebie bo jasiu niewie o co chodzi, dlatego zdjęcia będą dla niego pamiątką.

no nie dla Jasia też - jego pierwszy strój Mikołaja itp. sama widzę po sobie jak oglądam swoje zdjęcia z dzieciństwa i żałuję że mam ich tak mało.

e tam. Ja swoich wcale nie ogladam. Jak bylam mlodsza to ogladalam :-)

ja jakos sie nie ciesze na te swieta.
Poklocona jestem z mama i nawet nie chce mi sie jej pomagac w kuchni. Zreszta dzisiaj juz koniec poniedzialku , a ona zrobila tylko bigos i kapuste z grochem. W lodowce uszka, pierogi z miesem i tyle. - oczywiscie te ostatnie to kupne.

oj moniska wierzę że w takiej atmosferze że nie masz tej radości ze świąt, mam nadzieję że do świąt zapanuje u was w miarę dobra atmosfera, abyście jednak jako tako je spędzili, i tego ci życzę, mam nadzieję że twoja mama zrozumie pewne sprawy. ale jak co daj znać każda z nas coś ci podeśle i będziecie mieli w trójkę taką wigilię że hoho :)

oj moniska wierzę że w takiej atmosferze że nie masz tej radości ze świąt, mam nadzieję że do świąt zapanuje u was w miarę dobra atmosfera, abyście jednak jako tako je spędzili, i tego ci życzę, mam nadzieję że twoja mama zrozumie pewne sprawy. ale jak co daj znać każda z nas coś ci podeśle i będziecie mieli w trójkę taką wigilię że hoho :)
hehe dzieki :-)
na szczescie idziemy do tesciowej, wiec jako tako spedzimy te swieta :-)

reklama
skąd ja to znam, mnie też leczy u moich rodziców ten ciągle włączony tv, u teściów tak nie ma, jakby tv w ogóle nie istniał.

Do góry