reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

a ja malemu pod chonike juz nic nie kupuje,nie ma sensu kupowania mu czegos na sile.Zabawek ma wystarczająco ,ubranek tez.A jeszcze na pewno cos dostanie od dziadków,pradziadków wujków itp itd.Ewentualnie mu kupie ze 2 pajacyki ale nic specjalnego juz kupowac nie bede.Bez sensu na sile wydawac pieniadze.

A od Mikolaja dostal uczniaczka,sanki,organki,gabke do kapieli,adidaski juz na roczek.

reklama
też wychodzę z założenia, że w tej chwili zabawki to raczej dorośli kupują bardziej ku swojej radości :-)
na Mikołajki Ol dostała telefon, a pod choinke dostanie pchacza. nie chcę jej przytłaczać zbyt dużą ilością nowości. a pewnie i tak babcie cos dołożą od siebie.

nieeeee no spała mi 18 minut.

ja mam sanki do ciagniecia takie zwykle drewniane i sa spoko, jada bez problemu, pawelek siedzi spokojnie i nawet chyba mu sie podoba;-), sanki to duza wygoda:tak:

kurcze a ja mam problem , o nie wiem co kupic rocznej dziewczynce na Gwiazdke i na urodziny. 30 Grudnia konczy roczek.

Oczywiscie jest wiele pieknych rzeczy, ale ... ja nie mam kasy...
dziewczyny podrzuccie jakis fajny i niedrogi pomysl?
moze jakies ubranko?

wiesz my też mamy 13 miesięczną dziewczynkę w rodzinie, nie jestem jej chrzestną ani nic, i kupiliśmy jej te puzzle piankowe, fajny a niedrogi prezent, oni mieszkają na wsi, napewno im się spodoba, bo sama wiesz że to fajnie wygląda, a mało kosztuje.

wiesz my też mamy 13 miesięczną dziewczynkę w rodzinie, nie jestem jej chrzestną ani nic, i kupiliśmy jej te puzzle piankowe, fajny a niedrogi prezent, oni mieszkają na wsi, napewno im się spodoba, bo sama wiesz że to fajnie wygląda, a mało kosztuje.
dzieki za pomysl, zle kurcze... ona ma starszego brata (ma 6 lat) i wiele rzeczy juz maja.
Mysle, ze weekend ich odwiedzimy i podpatrze co mozna kupic.

Moje dzieci nie dostaly nic poza slodyczami na Mikolaja bo dostana pod choinke.
Na Maxa juz w pralni czekaja:
Vtech Sit-to-Stand Alphabet Train - Vtech - Toys "R" Us bawil sie tym u mojej kolezanki
LeapFrog Chat & Count Phone - LeapFrog - Toys "R" Us
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3050989
Fisher-Price Classics Pull-a-Tune Xylophone - Basic Fun Inc - Toys "R" Us
W zasadzie sam sobie wybralbo jak chodzilismy kiedys po sklepie to to go najbardziej zainteresowalo,to sa prezenty od nas moich rodzicow i siostry(chrzestnej)co od drugich dziadkow i wujkow nie wiem bo to tajemnica.Ciuszkow nie kupuje bo szafa peka w szfach bo dostal sporo od moich kolezanek a i ja czesto mu kupuje.

Starsze dostana
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7025173&CatId=3401
Nintendo UTLSMRKA DSi XL Handheld Console Bundle - Includes Mario Kart DS Video game, 3 pre-installed titles, Built-In Wi-Fi, 2 Cameras, SD Card Slot, Red, ESRB: E at TigerDirect.com od dziadkow i cioci
troszke jestem zla za te gry ale G stwierdzil ze po to tyle pracuje zeby dac im to o czym marza.Rzeczywiscie juz wiercili nam prawie rok w glowie o nintendo tzn synek bo tam tylko pokemonowa gra a z niego maniak.A PS3 wydaje mi sie ze G kupil ze wzgledu na siebie bardziej.
Ja zastanawiam sie jeszcze nad rowerami bo bardzo duze przeceny sa i juz za 50-70 $ mozna fajne kupic a ze starych juz w tym roku wyrosli ale wydaje mi sie ze i tak zaszalelismy z prezentami i nie chce zeby w glowach im sie poprzewracalo(jak to mowi moja babcia)

Ostatnia edycja:
reklama
Monika, ja kupiłam synkowi kuzyna na roczek taki autobus:

WIELOFUNKCYJNY EDUKACYJNY AUTOBUSIK od RAMIZ (1353573639) - Aukcje internetowe Allegro

a na Mikołaja ciężarówkę Little Tikes i książeczkę. Miałam jeszcze kupiony 5-pak body w Tesco, ale mnie zaćmiło i kupiłam mniejszy rozmiar niż chciałam, więc zostawiłam dla Adasia. W Tesco była obniżka 30% na ubranka i zabawki mają w dobrej cenie (ale Ty masz chyba daleko).

Ja myślę, że możesz kupić właśnie jakieś body czy piżamki, a dodatkowo jakiś drobiazg typu książeczka i będzie ok :)

Do góry