reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

ja mam ksiazeczke canpola ceratkowa piszcząca fajna bo i do wody sie nada i normalnie i mam jeszcze materiałowa...
w ikei sa ksiazeczki tkaie miekkie ale jesli na prezent ma byc to nie :)
muszę kupić małemu zestaw do gotowania bo najb lubi nabierki rondelki a hitem to moje charmsy;-P

ps. dziewczyny jesli macie juz domy balkony ozdobione to wklejajcie foty....
u nas juz swiatecznie....tylko brak choinek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia jakie sliczne masz zdjęcie Łobuziaka z choinką :)super:)
Ajentka osiołek na biegunach cudny chyba zgapimy:)

Frotka kochana zgapcie bo warto.:tak: Tylko sprawdź wymiary osiołka bo on z tych mniejszych, nie taki wielki jak te standrdowe konie na biegunach ale my takiego właśnie chcieliśmy. Mimo wszystko wolę uczulić po przygodach z telofonikiem.:-D;-)

Dziewczyny czy sądzicie ze zabawki z FP typu little people to za wcześnie na preznet?? bo musze coś kupic od mamy dla małej i nie mam juz pomyslow a nie chce kolejnej grajacej zabwki kupowac a bardziej przyszłościową wiec mam dylemata kostke edukacyjna z mulą lub little people:) co sadzicie?? jakby co to chyba dorośnie do tego typu zabawki??

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Frotka dzięki za jedyny odzew:**** i świetny jest ten namiot-tylko wielkość mnie przeraża bo nie mam gdzie tego trzymac...salon jest zagracony jej zabwakami, krzesłem, hustwką:) wiec jakby doszło jeszcze to:szok: dlatego myslalam o czym mniejszym:) ona nie ma zdnych jezdzacych zabawek i myslslsm o ciuchci lub traktorku , arka noego tez mi sie podoba tylko szkoda ze nie jezdzi:/

cos w tym stylu traktor i arka nowego tej firmy!! Traktor świetny jest bo sam jezdzi i zwierzatka głosy wydaja

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a jeszcze wiecie moze jak mierzy sie średnice patelni?? podana w opisie to jest średnica powierzchni smażonej czy całęj patelni bo wiadmowo ze sie rozszerza??

Do góry