reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

no właśnie my się zastanawialiśmy, kiedy ubierać choinkę. zawsze ubieraliśmy dzień przed lub w Wigilię, no ale w tym roku zdecydowaliśmy się wcześniej dla Olci :-)

reklama
my zwykle ubieralismy w weekend przed wigilią, a w tym roku moze trcho wczesniej sie uda, choc jak znam zycie to pewno nie, bo ja do tego czasu ciagle w delegacjach jestem

u nas tez choinka ubierana dzien przed wigilia i na razie tego nie zmienimy, moze jak Mlody bedzie starszy i bedzie chcial szybciej to sie zmieni...

Marciaa fajny ten Mikolajek na ciasteczka!

myszowata tez chce taka torebke!ale M by mnie chyba zabil za kolejna....

ja raczej w tym roku odpuszczam sanki, Krzycho jeszcze jest za mały, za rok to dopiero pewnie bedzie mial frajde z sanek a teraz bedziemy sie tylko wkurzac ze nie chce w nich siedziec

My tez odpuszczamy sanki, za rok kupimy.Ale jesli bede kupowac to bez pchacza tylko to ciagania z oparciem drewniane najzwyklejsze.
No i caly czas mysle co malemu kupic na gwiazdke echhhh

reklama
Hej@
CO do sanek- kupiliśmy w zeszłym roku starszej córce z drewnianym pchaczem i jednak to kiepski pomysł - strasznie ciężko jest to pchać , no chyba że jest idealnie równa powierzchnia. A choineczkę małą ubierać będziemy już w ten weekend...starsza córka nie może się już doczekać.:tak:Jestem ciekawa jak zareaguje Sandra bo na pompowanego Mikołaja przed przedszkolem zareagowała prawie płaczem :-p
I mam kłopot co na prezent dla małej....starszej kupiliśmy matę do tańczenia i troszkę matariałów plastycznych.(zapalona plastyczka z niej)

Do góry