a dziewczyny zapomniałam się pochwalić kupiłam dzisiaj misiaczka przytulaczka za 89,90 w eklerku (e'leclerc), normalnie jaka promocja w sklepach z zabawkami widzialam za 259, na allegro najtaniej za 106 + przesylka, a tu taka obnizka, a sczeniaczki byly po 118, dla corki mojej siostry tez kupilam, mialam wziąc szczeniaczka, ale misio jest fajniejszy i wyszedł nam dużo taniej
mam pytanie do mam które mają dzieci a konkretnie chłopców w wieku ok 3 lat
bo byłam dziś w kościele i ksiądz ogłosił, że kto chce to może zrobić prezent dla dziecka i w koszyku były serduszka z imieniem dziecka i był podany wiek no i stwierdziłam że trzeba zrobić coś dobrego przed świętami i mam zrobić paczkę właśnie 3 letniemu chłopczykowi, czym się takie dzieciaki bawią??? bo dam mu troche słodyczy no i jakąs zabawkę fajną, ubranka to nie bardzo bo nie wiem jak to dziecko wygląda
mam pytanie do mam które mają dzieci a konkretnie chłopców w wieku ok 3 lat
bo byłam dziś w kościele i ksiądz ogłosił, że kto chce to może zrobić prezent dla dziecka i w koszyku były serduszka z imieniem dziecka i był podany wiek no i stwierdziłam że trzeba zrobić coś dobrego przed świętami i mam zrobić paczkę właśnie 3 letniemu chłopczykowi, czym się takie dzieciaki bawią??? bo dam mu troche słodyczy no i jakąs zabawkę fajną, ubranka to nie bardzo bo nie wiem jak to dziecko wygląda