reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

frotka super pomysł na zajęcie dziecka i świetną zabawe!!:) Mam u rodziców w domu też takie cymbalki jeszcze z czasów podstawówki mojej siostry :) musze dać mojemu Franulkowi:)) My myślimy nad szczeniaczkiem dla Franka od nas. Nie wiem co wymysla moi rodzice ;) ale my tak otwarci jesteśmy na wszystko tzn nie my tylko Franek hehe ale maja zaznaczone, że zabawka nie ma być głośna hihi

reklama
w carrefour jest promocja na szczeniaczka uczniaczka za 119 zł:)
ja widziałam te szczeniaczki, ale misio jest fajniejszy :)

a moj maly wczoraj dostal paczke od cioci z holandii, od siostry tesciowej a chzestnej mojego M no i dostał:
FISHER PRICE Aktywne Klocki dla Dzieci 74121 WAWA (1331651070) - Aukcje internetowe Allegro
Dwujęzyczny telefon komórkowy, Chicco | Zabawki | Muzyczne | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
Uczące kluczyki N1196 - uczą pierwszych słów i piosenek po polsku, Fisher Price - Bobomarket.pl
Rozkołysana ciężarówka z kulką T5772, Fisher Price - Bobomarket.pl
no i jeszcze taka kule azurowa kolorowa w srodku z pilka grzechoczaca, ale nigdzie nie moge znalezc tego na necie, tylko te grające zabawki wszystkie po holendersku :)

Ostatnia edycja:
katrinka no to ciocia zaszalała. Dobrze mieć taką ciocię.:-)
Monia Twój mąż pracuje w hurtowni zabawek dobrze pamiętam? Też fajna sprawa. Robią jakieś ulgi w cenie dla pracowników? Bo co firma to inne zasady.

Ostatnia edycja:
oj zaszalała, a najlepsze ze znowu podobno jakies zabawki nakupila i na Boze Narodzenie ma przysłac, dlatego my z M kupimy mu tego misiaczka uczniaczka na mikołajki, a pod choinke od nas ubranka dostanie, bo i babcie nakupily juz zabawke dla malego i chrzestny, chrzestna, nie bedzie gdzie tego trzymac

Monia a nie myślałaś zeby zabawki sprzedawać na allegro?? Przed świtami dając pare zł mniej coś byście zarobili dodatkowo skoro M ma tą zniżke w hurtowni??

Katrinka pożyć nam ciocie:) super prezenty - my mamy klocki - są świetne:)

reklama
Monia a nie myślałaś zeby zabawki sprzedawać na allegro?? Przed świtami dając pare zł mniej coś byście zarobili dodatkowo skoro M ma tą zniżke w hurtowni??

Katrinka pożyć nam ciocie:) super prezenty - my mamy klocki - są świetne:)
Dronka zastanawialismy sie nad tym, ale moj maz stwierdzil, ze jego hurtownia nalezy chyba do bardzo drogich, gdyz niejednokrotnie porownywal ceny hurtowe z allegro i na allegro mozna kupic taniej.
Czasami nawet w marketach mozna kupic taniej niz w jego hurtowni.

Do góry