reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

reklama
kobitki wstawiam fotki z nowymi produktami Kruszynek :)

choinki kule są w kolorach srebrnym, złotym i zielonym - 15 zł
ozdoby małe - 2 zł
świeczniki, duże aniołki i wianuszki - 10 zł

MoniSka to szkoda by wydawałoby sie hurtownia i powinno byc taniej a tu ZONK!!

Nessia zaje**sta ta kosteczka!!! Szkoda ze aukcja a nie moge znaleść identycznej na allegro:/ inne nie sa juz takie fajne:(

Moj M pojechal do Tesco noca bo sa zabawki do -20% taniej i ma kupic dla małej tego krokodylka z klockami i zywkle tescowe klocki w pudełku i prezenty dla siostrzenców:D a to bedzie gdzies taniej o 100:):):) wiec oplaca sie !! Chyba ze gdzies indziej zrobia promocje i wtedy sie wqrze....pamietam w Carrfurze 2 lata temu w wigile bylo -50% na zabawki <szok> wybór kiepski ale taniocha!!

no jestem ciekawa jaka byla cena tego krokodyla.
zabawki w Selgrosie tansze podobno jak w realu. kurcze :/

ja jednak zrobię Ł. suprajsa i kupie na mikołajki pokrowiec na netbooka i na gwiazdke perfum sa sa :>

Marcia wydawało mi sie ze kosztuje 135 + ten rabat ale na miejscu okazało sie ze kosztuje 169 a po znizce dopiero kosztował 135 zł <szok> ale super zabawka i nie zalujemy :) i nie dobijaj mnie ze gdzies taniej kosztowal:/ bo to cena jak na allegro

co do cen zabawek to 2 lata temy kupiliśmy bratankowi M zestaw metchbox (czy jak to się piszę)właśnie na gwiazdkę za ok 80zł (konkretnie taki jaki chciał), a jakiś tydzień później okazało się, że w carfurze jest promocja na takie zestawy i są po 39.99zł!Ale byliśmy źli!

dostałam juz male szyszki na choinke od polusi i są naprawde fajne także polecam, paczka przyszła bardzo szybko bo byla juz w czwartek a zamawiałam na początku tygodnia tylko miała przyjsc na adres do mojego brata i on mi ją dopiero dzisiaj przyniosl

reklama
nesia szyszki mają,te drugie gipsowe też mają , nie są one jakieś duże mniej więcej około 3-4 cm zależy jaka figurka :)

Do góry