reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

kochana u nas były życzenia :) więc: grę - GRA OPERACJA HASBRO NOWA PROMOCJA w 24 h (1336455465) - Aukcje internetowe Allegro, kolejną grę- tą prosiła już na urodziny - RUSZGLOWA JENGA ORYGINALNA POMARANCZOWA NAJTANIEJ (1329658732) - Aukcje internetowe Allegro, wiem że dziadki kupiły takie cóś jak da mnie to wyrzucenie pieniędzy w błoto - Domek My Dream Mansion Kidkraft | DOSTAWA GRATIS (1328558305) - Aukcje internetowe Allegro

pewnie ja coś jeszcze z ciuszków dorzucę :)
o matko, az dwa razy wracalam do ceny... tego domku oczywiscie..

ja mam problem, bo jak dziecko sie naprawde czyms bawi i sie cieszy dluzej niz przez 15 minut, to az przyjemnie dziecku cos kupic...
ale tamte dzieci.. tylko komputer albo klotnie. Nigdy chyba nie cieszyly sie z prezentow, ba, nawet potrafily powiedziec.. " o jezu, tylko to?" albo "ja nie chcialem/am tego"

reklama
o matko, az dwa razy wracalam do ceny... tego domku oczywiscie..

ja mam problem, bo jak dziecko sie naprawde czyms bawi i sie cieszy dluzej niz przez 15 minut, to az przyjemnie dziecku cos kupic...
ale tamte dzieci.. tylko komputer albo klotnie. Nigdy chyba nie cieszyly sie z prezentow, ba, nawet potrafily powiedziec.. " o jezu, tylko to?" albo "ja nie chcialem/am tego"

no cena domku jest powalająca, osobiście nawet 100 by nie dała- no ale dziadki chcą się pokazać.

to rzeczywiście problem z takimi dziećmi:( u nas Julka bardzo lubi gry planszowe z resztą wspólnie w nie gramy więc zabawa dla każdego jest :) tą operację chciała już dawno ale mnie się wydawała jeszcze taka mała do niej a teraz może się już pobawi nią, zobaczymy :)

Moja Mili patrzcie jak sie bawi:) Też dobry prezent, kosztowały te dzwonki chromatyczne około50zł.Kupilismy jakis czas temu synkowi.Dla maluchów sa ładne kolorowe. link wstawiłam w zakupowym
[video=youtube;01r9tC2ObHw]http://www.youtube.com/watch?v=01r9tC2ObHw[/video] .

Ostatnia edycja:
Monika ja mam taki sam problem z siostrzencami mojego meza, znaczy wlasciwie z jego jedna siostra co bysmy temu dziecku nie kupili to ona i tak kreci nosem.I prosi o wymiane czy cos;/;/.Dlatego kupie ubrania i juz.

Frotka ale ladnie sie bawi super;)

Polusia domek piekny! A prezenty dla dziewczynek starszych mamy podobne. Moja Pola też uwielbia gry planszowe- w tamtym roku byla JENGA, a teraz "Spadające małpki", a gralyscie może w UNO - super fajna gra w karty. Polecam!

Polusia domek fajny , córcia będzie zachwycona:) Dziadkowie zaszaleli:) Nasz Miłosz dostanie też kilka gier od nas i jakąś książkę ale czekam aż super niania cos poleci dla 5latków:)

reklama
Do góry