reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Karlam
To ja nie rozumiem, rzeczywiscie na twoim etapie mialam 48mm ale czy to 8mm jest az takie wazne, nie mam pojecia i czy moze sie skrocic w ciagu trzech tygodni? tez nie wiem Lepiej zaufac lekarzowi, nawet jesli jest troche przewrazliwiony

Ja też już bym chciała USG, nawet mój mąż się ciągle dopytuje kiedy kiedy kiedy .... też już się stęsknił za podglądaniem maleństwa :D :D :D

Karlam ....
Jak tam twoja wczorajsza wizyta u lekarza ???
Dlaczego napisałaś że jesteś w nie humorze ???
Wszystko gra ???

asiorek jak się pupą nie obruci to napewno sie dowiesz co za bebika nosisz pod serduszkiem :) Ja następne usg w 30 tygodniu :D ale nie wiem czy wytrzymam ;)

A ja juz po usg :) moj synek jest zdrowy wszystko ma na swoim miejscu,rozwija sie dobrze i aby tak dalej :) tak sie ucieszylam ze jak bylam na tym usg to sie poplakalam ze szczescia :p no i tesciowa moze`powiedziec ze wnuka widziala bo byla razem ze mna ;D

karola gratulacje :D nie ma co się krępować ja jak widze moje kochane maleństwo tez mi się łezki w oku kręcą to normalny mamusiny odruch :D

reklama
Do góry