reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Asiorek ja płaywałam cały lipiec jak pogoda była upalna. Nic mi nie było, ale też brzucho był mniejszy. Jak teraz pojechałam na basen, to po przepłynięciu paru metrów poczulam napięcie brzucha, ale to raczej od przygarbywania się. Nie moglam za bardzo w wodzie się wyprostować. Jednak za moment mi minęło i mogłam dalej śmigać w tej wodzie, zarówno na plecach jak i na brzuchu. Poza tym porobilam sobie parę ćwiczeń i było mi zdecydowanie lepiej. :laugh: Nie wiem czy u was są takie zajęcia, ale u mnie w Pile organizują basen dla kobiet ciężarnych. Ponoć ćwiczenia są rewelacyjne (koleżanka chodziła).

reklama
MariaOla jesli chodzi o te badania agnieszki to mysle ze z jednej strony masz racje,moj dzidzius ma prawidlowa akcje serca,wymiary tez w porzadku a w rodzince nie mialam ani ja ani moj maz nikogo z wadami rozwoju itp. wiec ja sie narazie wstrzymalam z tymi badaniami i jestem dobrej mysli ,mam nadzieje ze agnieszka podejmie taka decyzje jaka ja uspokoi

Maja ..... jeśli w głowie agnieszki już zagościła myśl o ewentualnych wadach, to pewnie będzie jej siedzieć tam uparcie, a wtedy najlepiej jest wszystko wykluczyć i już nie mieć żadnych powodów do zmartwień ... tak ja uważam, ale niczego nie chciałabym narzucać.

Pływanie .... dla mnie to jedynie przyjemność, żadnych dolegliwości, choć miałam dwa tyg. przerwy, więc niebawem sprawdzę, jak to jest ;)

Wizyte mam 28.08 u mojej pani doktor czyli na poczatku 20 tyg.W tym tez czasie powinno robić sie te badania. Zapytam ja o rade bo kobieta jest naprawde fajna:) Dziekuje dziewczyny za rady :)

Hej dziewczyny czy u ktorejs z Was lekarz stweirdzil skracajaca sie szyjke macicy? u mnie niestety tak :( i troche sie obawiam bo to bardzo wczesnie jak na takie "dolegliwosci" :(

reklama
Do góry