reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

dziewczyny jutro ide do lekarza,troche sie boje bo ostatnio mam dziwny bol brzucha,oraz biegunke.Mysle ,ze wszystko bedzie dobrze. :).

reklama
tak! to to jest normalne,a bole brzucha terz normalne? chodzi o to ze ja juz raz poronilam.To bylo w listopadzie w tamtym roku.11 miesiecy ale lekarz powiedzial ze od dwoch tygodni nie bilo serce i nie roslo wiec mozna powiedziec ze poronilam w 9 tygodniu.Bolalo,ale przeszlo dlatego teraz to z byle czym do lekarza.

Macie racje, jak tylko coś niepokojącego, to od razu do lekarza, nie ma co zwlekać.

Sama nie wiem czy chce poznać płeć...............

A usg to też bym chciała mieć w domu.

Elżbietko ten 43 tydzień czasem Ci się nie pomylił??????????????????????????

Uffff to mi ulżyło z tym USG .
Ja jestem troszkę panikara, jeśli o takie delikatne sprawy chodzi i wolę dmuchać na zimne.
Po rozmowie z moim kochaniem doszliśmy do wniosku, że się w przyszłym tygodniu tak czy siak zapiszemy na USG, by sprawdzić czy wszystko w porządku u maleństwa, no i oczywiście tatuś chętnie by popatrzył sam w monitorek  :laugh:

Dziś z okazji Dnia Ojca wysłałam mu na maila e-kartkę od maleństwa. O taką :
http://e-kartki.net/zobacz.php?id=302364

Ps. mam nadzieję, że dobrze wstawiłam link

Witam Was kobietki !
my dziś byliśmy u lekarza, nasz dzidziuś ma 27 mm i pięknie bije mu serduszko
Ten widok to był najpiękniejszy prezent w Dniu Ojca -tatuś mógł zobaczyć swojego potomka
Pozdrawiam

reklama
Super dziewczyny że wszystko ok z Waszymi dzidziusiami.
Teraz się zdrowo trzeba odżywiać Karola, ja się staram ;-)

Do góry