Gratulacje!!!Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
Jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
Brawo opowiedz potem jak poszło dużo zdrówkaUrodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
Też tak słyszałam, że bez fotelika mogą nie wypuścić...Mamy kupiony ten sam Jak do samochodu to też nie widzę innej opcji. Położna mówiła, że bez fotelika mogą nas nie wypuścić ze szpitala wgl
Przepisy podobno są takie, że nie wolno dziecka wynieść na rękach. Fotelik (czyli lupina) musi być, szpital musi wiedzieć, że dziecko bezpiecznie dotrze do domu, a nie na rękach.Mamy kupiony ten sam Jak do samochodu to też nie widzę innej opcji. Położna mówiła, że bez fotelika mogą nas nie wypuścić ze szpitala wgl
brawo mamuśka !Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
Gratulacje zdrówka dla WasUrodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
Gratulacje!!! Dużo zdrówka dla was!!Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
Haha też o tym pomyślałamGratulacje zdrówka dla Was
Oj dziewczyny chyba trzeba zmienić nazwę na Grudniowe mamusie
Daj znać co u Was i jak ten poród jednak szybko poszedł.