reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
A z czystej ciekawości, był jeden pęcherzyk?
Pytasz o owulację? Wiesz co, przy tej trzeciej IUI miałam tylko jedno USG na NFZ (wcześniej sama chodziłam jeszcze sprawdzać jak rosną i potem czy pękło) i po tym nie dostawałam zdjęć. Mówiła o jednym dominującym, ale przy pierwszej próbie też mi powiedziała o jednym, a z wcześniejszego USG wiedziałam, że podobnie rósł jeszcze jeden na drugim jajniku. Mam wrażenie, że oni tam trochę „taśmowo” robili całą procedurę.

Dziewczyny tak wygląda Moje usg
Pierwsze z5
Drugie z dzis

Wiem że raczej nic z tego nie będzie...
Dziwne mi się dodało

Załączniki

• 20250422_170045.jpg
    20250422_170045.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 88
  • 20250422_170122.jpg
    20250422_170122.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 87
Mam czekać do następnej wizyty .
Wtedy się wszystko wyjaśni
Powinno być już serce bo to 7 ty.
Raczej nastapi poronienie ale twierdzi że ciąża to nie matematyka.

Może w piątek uda mi się dostać do innego ginekologa.
Ja bym jeszcze nie przekreślała tej ciąży. Czasami potrzeba jednego dnia by zobaczyć to serduszko. Trzymam kciuki mimo wszystko 🤞

Każdą ciąża jest inna, w pierwszej ciąży serce biło 9 tydzień a w drugiej w 8 tygodniu przez nieregularne miesiączki

reklama

Może jeszcze czas i się pojawi 🤞

Ciężko określić bo mam nieregularne miesiączki, ostatnia miesiączka 27 luty, więc wypada 7 tydzień, według lekarza to około 5 tydzień, przez to mam przyjść za 2 tygodnie, jutro zrobię Bete.
Chociaż umnie każdą ciąża była widoczna mniej więcej 8 a 9 tydzień, przez miesiączki co 35 a 40 dni
Trzymam kciuki by następnej wizycie się pojawiło co ma być ❤️🤞

Do góry