Dziś po wizycie 38+1, ktg super, nie ma czynności skurczowych, wszystko zamknięte na 4 spusty także jest duża nadzieja że doczekamy stycznia młody 3250 więc waga idealna. Jest w 45 percentylu. Także teraz w spokoju sobie tylko czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomościDziś po wizycie 38+1, ktg super, nie ma czynności skurczowych, wszystko zamknięte na 4 spusty także jest duża nadzieja że doczekamy stycznia młody 3250 więc waga idealna. Jest w 45 percentylu. Także teraz w spokoju sobie tylko czekać
Na pewno jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ja bym chyba na dyżur pojechała bo w święta będziesz się stresowaćDziewczyny odebrałam wyniki moczu i wyszła mi dziś krew w moczu oraz liczne kryształy szczawianu wapnia, wczoraj jadłam buraki do obiadu czy mogła ta krew w moczu wyjść przez nie ?
nystatyna to antybiotyk i to silnie dzialajacy przeciwgrzybiczoOd 18 tygodnia mam grzybicę i niestety taka, która tylko antybiotykiem może być wyleczona a nie mogę dostać antybiotyku. Więc cały czas lecę na nystatynie. 38 tydzień i wszystko jest póki co w jak najlepszym porządku
Już rozmawiałam z lekarzem ginekologiem i przepisał 3 saszetki symural..Na pewno jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ja bym chyba na dyżur pojechała bo w święta będziesz się stresować
Ale działający miejscowo. A ja potrzebuję wziąć ustnienystatyna to antybiotyk i to silnie dzialajacy przeciwgrzybiczo
Ale miejscowo i nie wpływa na dziecko, doustnie już wpłynienystatyna to antybiotyk i to silnie dzialajacy przeciwgrzybiczo
Dziękuje i wzajemnieDziewczyny chciałam Wam wszystkim życzyć Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia szczęśliwego i szybkiego przyjścia na świat maluszków no i wszystkiego co naj naj naj lepsze