Dziś po wizycie 38+1, ktg super, nie ma czynności skurczowych, wszystko zamknięte na 4 spusty także jest duża nadzieja że doczekamy stycznia młody 3250 więc waga idealna. Jest w 45 percentylu. Także teraz w spokoju sobie tylko czekać
reklama
Super wiadomościDziś po wizycie 38+1, ktg super, nie ma czynności skurczowych, wszystko zamknięte na 4 spusty także jest duża nadzieja że doczekamy stycznia młody 3250 więc waga idealna. Jest w 45 percentylu. Także teraz w spokoju sobie tylko czekać
Na pewno jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ja bym chyba na dyżur pojechała bo w święta będziesz się stresowaćDziewczyny odebrałam wyniki moczu i wyszła mi dziś krew w moczu oraz liczne kryształy szczawianu wapnia, wczoraj jadłam buraki do obiadu czy mogła ta krew w moczu wyjść przez nie ?
Palinka13
Moderator
nystatyna to antybiotyk i to silnie dzialajacy przeciwgrzybiczoOd 18 tygodnia mam grzybicę i niestety taka, która tylko antybiotykiem może być wyleczona a nie mogę dostać antybiotyku. Więc cały czas lecę na nystatynie. 38 tydzień i wszystko jest póki co w jak najlepszym porządku
wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Już rozmawiałam z lekarzem ginekologiem i przepisał 3 saszetki symural..Na pewno jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ja bym chyba na dyżur pojechała bo w święta będziesz się stresować
Ale działający miejscowo. A ja potrzebuję wziąć ustnienystatyna to antybiotyk i to silnie dzialajacy przeciwgrzybiczo
Ale miejscowo i nie wpływa na dziecko, doustnie już wpłynienystatyna to antybiotyk i to silnie dzialajacy przeciwgrzybiczo
Dziewczyny, ostatnio pisałam wam, że się przejęłam, że ciasto francuskie ma w składzie alkohol. Dzisiaj jestem u teściów i mieli ciasto miodownik z cukierni, wzięłam gryza i coś podejrzanie mi zaleciało, w necie wyszukałam skład i na ostatnim miejscu w kremie spirytus… musiałam się wam wyżalić
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Dziewczyny chciałam Wam wszystkim życzyć Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia szczęśliwego i szybkiego przyjścia na świat maluszków no i wszystkiego co naj naj naj lepsze
reklama
Dziękuje i wzajemnieDziewczyny chciałam Wam wszystkim życzyć Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia szczęśliwego i szybkiego przyjścia na świat maluszków no i wszystkiego co naj naj naj lepsze
I ja również dziewczyny Wam życzę zdrowych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. Aby nasze bobasy urodziły się zdrowe a sam porod przebiegł bez problemów