reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Też o niej w nocy myślałam.
Miałam tak kiepską noc, że połowy nie przespalam. Czułam taki ucisk przy oddychaniu że masakra... Też tak miewacie? Leżałam na boku, w pozycji półsiedzącej ale nic nie pomagało
Ja dzisiaj poszłam spać po 4 30 i o 6 50 wstałam ogarnąć przedszkolaka, wczoraj w nocy poszłam spać po północy a 2 10 pobudka i siadam na łóżku i siedzę. Wszyscy śpią a mi się łzy kręcą że już mam dosyć. Na lewym boku nie mogę za długo leżeć bo mnie bardzo boli biodro , ogólnie przerąbane bo każda pozycja daje o sobie znać po niedługim czasie.

reklama
Dziewczyny, zaczęłam 33tc i o ile do zgagi juz przywyklam to mdlosci mnie wyprowadzają z równowagi. Chyba mam uciśnięty żołądek. Jak u Was sytuacja? Ktoras tego doświadcza?
Ja nie mam mdłości, jedynie zgagi, ale to do teraz pomimo 36+1 :) na szczęście na mnie działa gaviscon. Jedyne co mam to w nocy jak się napiję wody i położę to za chwilę czuję że wraca i muszę jeszcze raz przełknąć 😅

Ja dzisiaj poszłam spać po 4 30 i o 6 50 wstałam ogarnąć przedszkolaka, wczoraj w nocy poszłam spać po północy a 2 10 pobudka i siadam na łóżku i siedzę. Wszyscy śpią a mi się łzy kręcą że już mam dosyć. Na lewym boku nie mogę za długo leżeć bo mnie bardzo boli biodro , ogólnie przerąbane bo każda pozycja daje o sobie znać po niedługim czasie.
To prawda, ja się kręcę jak kurczak na różnie bo biodra bolą okrutnie i wstaje jakoś 7:30 bo wylleżeć się już nie da 😅

Jest jeszcze jedna rzecz, która mi mocno doskwiera, a mianowicie piersi 🤣 są tak duże i ciężkie że mi uciskają na brzuch i przez to mnie boli i ściąga go w dół, przez co skóra tego brzucha jeszcze bardziej mnie boli 🤣problemy pierwszego świata 🤣 za duże piersi 🤣🤣🤣

Mi się też z tych trzech chyba najbardziej podoba Jagoda 😁. Mieliśmy w sąsiedztwie z mężem dwie dziewczyny bliźniaczki i były Róża i Jagoda właśnie - ultra słodziaki były z nich 😍. My czekamy na małą Anię 🩷🌸 jeszcze braliśmy pod uwagę Julkę oraz Marysię ale Ania jednak wygrała 😁
No i super, że już macie wybrane. Mi bardzo podoba się Julia, ale jest u siostry, swoją drogą mega z niej ziółko, wulkan energii i grzecznością nie grzeszy, ale jest przy tym taka słodka 😁

Też o niej w nocy myślałam.
Miałam tak kiepską noc, że połowy nie przespalam. Czułam taki ucisk przy oddychaniu że masakra... Też tak miewacie? Leżałam na boku, w pozycji półsiedzącej ale nic nie pomagało
Ja czuję taki ucisk zazwyczaj jak siedzę. Ogólnie jak mam ten ucisk to ciężko mi znaleźć wtedy pozycję, w której będzie mi wygodnie

reklama
Jest jeszcze jedna rzecz, która mi mocno doskwiera, a mianowicie piersi 🤣 są tak duże i ciężkie że mi uciskają na brzuch i przez to mnie boli i ściąga go w dół, przez co skóra tego brzucha jeszcze bardziej mnie boli 🤣problemy pierwszego świata 🤣 za duże piersi 🤣🤣🤣
Oj jak ja Cię rozumiem. Ja miałam duże już przed ciążą, a teraz to są kolosalne 😂 ostatnio chciałam kupić stanik do karmienia i poprosiłam 75 I lub J , to mi sklepowa odpowiedziała że jeszcze takiego nie przywoziła 🤣

Do góry