No dokładnie! Mam brać po 6 dziennie więc w sekundę opakowanie znika! A jak mam być szczera to ostatnio w ogóle nie działa- brzuch mam non stop napięty ale rąk jak pisałam- szyjka długa i z dzidzia wszystko ok. Imprezuje non stopaspargin to tez lek ale tak niskie dawki ze bys miala paczke na chwile doslownie bo to 6 dziennie sie bierze no to daj spokoj szkoda zoladka tu juz laski pisaly jakie sa dobre
reklama
U mnie no spa super jak już nic nie działalo, mam nadzieję że u Ciebie też będzie supiU mnie ostatnio co wieczór jest twardy jak kamien. Dziś kupiłam nospe bo magnez nie działał wcale. Zobaczymy czy będzie poprawa po nospie bo jak brzuch twardnieje to aż boli, jakby mial peknac
Spróbuj sobie zmienić na te co pisałyśmy, nie dość że będzie mniej tabletek to może też lepiej tamte na Ciebie zadziałająNo dokładnie! Mam brać po 6 dziennie więc w sekundę opakowanie znika! A jak mam być szczera to ostatnio w ogóle nie działa- brzuch mam non stop napięty ale rąk jak pisałam- szyjka długa i z dzidzia wszystko ok. Imprezuje non stop
Taaak! Jutro pójdę do apteki bo przez ostatnie dni aż mi się ciężko funkcjonuje. Dzięki dziewczynySpróbuj sobie zmienić na te co pisałyśmy, nie dość że będzie mniej tabletek to może też lepiej tamte na Ciebie zadziałają
CzęstoDziewczyny, jak często twardnieje Wam brzuch? Ostatnio zauważyłam że u mnie dosyć często. Miałam wizytę w zeszłym tyg i moja gin mówi że wszystko ok z szyjka i dzieckiem ale jakoś mi to spokoju nie daje. Biorę aspargin a kolejną wizytę mam za tydz
Obecnie w ciagu dnia jest kepiej, ale noce są ciężkie.
Aspargin jest ok, bo dobrze sie wchłania z tym potasem, ale niestety jest zbyt niski. Ja bym nie rezygnowała z asparginu tylko zmniejszyła do dwoch tabletek dziennie a dołączyła np MagneB 6 forte co najmniej 3x dziennie po 2 tabletki.
U mnie sportowiec. Baaaardzoooo aktywny.Dziewczyny jak wasze bombeki jak chodzi o ruchy. Ja zauwazylam ze moj I'm starszy tym bardziej leniwy. Dslej sie rusza i go czuje w tych smych porach dnia ale ma takie dni jakby sobie siedzial ' a kopne ja raz czy 2 niech siencieszy' a 2 dni pozniej to jakby maraton sobie tam robil. Tez tam macie ?
Aktualnie 31 tydzien
Od rana szaleje co najmniej 20h na dobę kopie. Nawet jak sie przebudze w nocy na siku to go czuję.
Zasypia na 20 minut a potem kilka godzin szalenstwa, pewnie brak mu kołysania bo cały czas leżę.
No i mam GBS z odbytu dodatni
Pytałam doktora, nie leczy sie tego. Antybiotyk dostaje sie przy porodzie a potem dziecko pozostaje pod ich obserwacja.
Bardzo sie martwię
Dowiedziałam się, ze mogłam zarazić się:
a) przez brudne ręce
b) przez zjedzenie czegoś zajazonego lub wypicie mleka niegotowanego.
A ja piłam kawę ze świeżym mlekiem.
Teraz oglądałam sztukę rodzenia to akurat mówili że 1/3 rodzących ma dodatni gbs. Nie ma co się przejmować, dadzą antybiotyk i tyle.Często
Aspargin jest ok, bo dobrze sie wchłania z tym potasem, ale niestety jest zbyt niski. Ja bym nie rezygnowała z asparginu tylko zmniejszyła do dwoch tabletek dziennie a dołączyła np MagneB 6 forte co najmniej 3x dziennie po 2 tabletki.
U mnie sportowiec. Baaaardzoooo aktywny.
Od rana szaleje co najmniej 20h na dobę kopie. Nawet jak sie przebudze w nocy na siku to go czuję.
Zasypia na 20 minut a potem kilka godzin szalenstwa, pewnie brak mu kołysania bo cały czas leżę.
Pytałam doktora, nie leczy sie tego. Antybiotyk dostaje sie przy porodzie a potem dziecko pozostaje pod ich obserwacja.
Bardzo sie martwię
a) przez brudne ręce
Ile jest kobiet które mają poważniejsze choroby - hiv pozytywny czy zapalenie wątroby a dzieci są zdrowe. Nie martw się bo to naprawdę nie koniec świata
Palinka13
Moderator
moje wszystkie znajome mialy dodatni kazda po kolei a troche ich rodzilo w ostatnim czasieTeraz oglądałam sztukę rodzenia to akurat mówili że 1/3 rodzących ma dodatni gbs. Nie ma co się przejmować, dadzą antybiotyk i tyle.
Ile jest kobiet które mają poważniejsze choroby - hiv pozytywny czy zapalenie wątroby a dzieci są zdrowe. Nie martw się bo to naprawdę nie koniec świata
Dlatego ja nawet się nie będę przejmować jak wyjdzie dodatni bo i tak nic z tym się nie zrobimoje wszystkie znajome mialy dodatni kazda po kolei a troche ich rodzilo w ostatnim czasie
A czym Ci się to objawia?Dziewczyny, jak często twardnieje Wam brzuch? Ostatnio zauważyłam że u mnie dosyć często. Miałam wizytę w zeszłym tyg i moja gin mówi że wszystko ok z szyjka i dzieckiem ale jakoś mi to spokoju nie daje. Biorę aspargin a kolejną wizytę mam za tydz
reklama
Moja siostra miała dodatni, koleżanki, to jest tak bardzo normalne że bardziej się nie daCzęsto
U mnie sportowiec. Baaaardzoooo aktywny.
Bardzo sie martwię
a) przez brudne ręce