NfzMasz skierowanie od lekarza z NFZ, czy prywatnie ?
reklama
Mi skierowanie na prenatalne wystawił lekarz z medicover, więc można podpiąć pod prywatnego.
Ale jestem dziś dętka, koło nas gdzieś grzmi, powietrze idzie siekierą ciąć... Wystawiam faktury i lecę po Młodego do przedszkola, ale tak mi się nie chce ruszać z domu.
Mój Młody też miał meeega problem by wstać, ledwo zdążyliśmy na śniadanie do przedszkola matka roku normalnie
Ale jestem dziś dętka, koło nas gdzieś grzmi, powietrze idzie siekierą ciąć... Wystawiam faktury i lecę po Młodego do przedszkola, ale tak mi się nie chce ruszać z domu.
Mój Młody też miał meeega problem by wstać, ledwo zdążyliśmy na śniadanie do przedszkola matka roku normalnie
shootingstar
Fanka BB :)
ooo u nas prenatalne 4.07 po wakacjach, a w trakcie będę zachwycac fotkami z Waszych popijając wodę z lodem i cytrynkąmi też wychodzi termin na 7.01 zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Prenatalne mamy 1.07
widziałyście mamy z lutego już są
Migotka2024
Tak można ja byłam prywatnie i w tym całym centrum prenatalne mam za darmo na skierowanieCiekawi mnie jak wygląda kwestia tych prenatalnych u prywatnego. Mój prowadzący ma certyfikat i też robi prenatalne. Czy wtedy też można za free zrobić
Mialla26
widziałam jak ten czas leci, dopiero co my testowałyśmyooo u nas prenatalne 4.07 po wakacjach, a w trakcie będę zachwycac fotkami z Waszych popijając wodę z lodem i cytrynką
widziałyście mamy z lutego już są
Palinka13
Moderator
czas leci bardzo takze my juz coraz blizej momentu, ze juz musi byc wszystko dobrze i odpuscimy troche a inni dopiero testujawidziałam jak ten czas leci, dopiero co my testowałyśmy
shootingstar
jak tam czytam to przypominam sobie te pierwsze dni, im dalej tym głowa spokojniejszaczas leci bardzo takze my juz coraz blizej momentu, ze juz musi byc wszystko dobrze i odpuscimy troche a inni dopiero testuja
reklama
Palinka13
Moderator
niech juz beda te prenatalne to juz bede spac spokojniejak tam czytam to przypominam sobie te pierwsze dni, im dalej tym głowa spokojniejsza