Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga ciąża, ale jeśli to istotne nie mam jeszcze dzieciWiem, że większość z Was ma już różne doświadczenia, ale czy jest któraś oprócz mnie, dla której to całkowicie pierwsza ciąża?
ja, zgłaszam się dzisiaj 8+4 i 1/07 mam prenatalne. Jak położna w medicover wytłumaczyła mi co i jak będzie w ten dzień i gdzie z czym pójść to nic nie zanotowałam musiałam podejść do recepcji jeszcze raz o wszystko zapytać. Ogólnie jest tego dużo i boję się, że jako świeżak nie ogarnę czegoś .Wiem, że większość z Was ma już różne doświadczenia, ale czy jest któraś oprócz mnie, dla której to całkowicie pierwsza ciąża?
ja 4 ciaza dzieci brakWiem, że większość z Was ma już różne doświadczenia, ale czy jest któraś oprócz mnie, dla której to całkowicie pierwsza ciąża?
same here, ale mam bliskie koleżanki z niespełna rocznymi dzieciaczkami więc konsultuję wszystkoja, zgłaszam się dzisiaj 8+4 i 1/07 mam prenatalne. Jak położna w medicover wytłumaczyła mi co i jak będzie w ten dzień i gdzie z czym pójść to nic nie zanotowałam musiałam podejść do recepcji jeszcze raz o wszystko zapytać. Ogólnie jest tego dużo i boję się, że jako świeżak nie ogarnę czegoś .
trzymam kciuki mocno!Druga ciąża, ale jeśli to istotne nie mam jeszcze dzieci
też trzymam mocno kciuki!ja 4 ciaza dzieci brak
teraz jest tam silny koziorożecja 4 ciaza dzieci brak
oj tak jak sie urodzi i bedzie niedobry to mu powiem ile matka sie nameczyla zanim przyszedl na swiat wygarne az milo za moje wszystkie krzywdy hahateraz jest tam silny koziorożec