reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Wiem, że większość z Was ma już różne doświadczenia, ale czy jest któraś oprócz mnie, dla której to całkowicie pierwsza ciąża? ☺️
ja, zgłaszam się 🙋🏼‍♀️ 😁 dzisiaj 8+4 i 1/07 mam prenatalne. Jak położna w medicover wytłumaczyła mi co i jak będzie w ten dzień i gdzie z czym pójść to nic nie zanotowałam 🤣 musiałam podejść do recepcji jeszcze raz o wszystko zapytać. Ogólnie jest tego dużo i boję się, że jako świeżak nie ogarnę czegoś 😅.

ja, zgłaszam się 🙋🏼‍♀️ 😁 dzisiaj 8+4 i 1/07 mam prenatalne. Jak położna w medicover wytłumaczyła mi co i jak będzie w ten dzień i gdzie z czym pójść to nic nie zanotowałam 🤣 musiałam podejść do recepcji jeszcze raz o wszystko zapytać. Ogólnie jest tego dużo i boję się, że jako świeżak nie ogarnę czegoś 😅.
same here, ale mam bliskie koleżanki z niespełna rocznymi dzieciaczkami więc konsultuję wszystko 😅

reklama
Do góry