NfzMasz skierowanie od lekarza z NFZ, czy prywatnie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NfzMasz skierowanie od lekarza z NFZ, czy prywatnie ?
ooo u nas prenatalne 4.07 po wakacjach, a w trakcie będę zachwycac fotkami z Waszych popijając wodę z lodem i cytrynkąmi też wychodzi termin na 7.01 zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Prenatalne mamy 1.07
Tak można ja byłam prywatnie i w tym całym centrum prenatalne mam za darmo na skierowanieCiekawi mnie jak wygląda kwestia tych prenatalnych u prywatnego. Mój prowadzący ma certyfikat i też robi prenatalne. Czy wtedy też można za free zrobić
widziałam jak ten czas leci, dopiero co my testowałyśmyooo u nas prenatalne 4.07 po wakacjach, a w trakcie będę zachwycac fotkami z Waszych popijając wodę z lodem i cytrynką
widziałyście mamy z lutego już są
czas leci bardzo takze my juz coraz blizej momentu, ze juz musi byc wszystko dobrze i odpuscimy troche a inni dopiero testujawidziałam jak ten czas leci, dopiero co my testowałyśmy
jak tam czytam to przypominam sobie te pierwsze dni, im dalej tym głowa spokojniejszaczas leci bardzo takze my juz coraz blizej momentu, ze juz musi byc wszystko dobrze i odpuscimy troche a inni dopiero testuja
niech juz beda te prenatalne to juz bede spac spokojniejak tam czytam to przypominam sobie te pierwsze dni, im dalej tym głowa spokojniejsza