reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja właśnie muszę sobie kupić, mam takiego rogala zmaltretowanego już trochę, kupiłam sobie z 4 lata temu tak o bo się wygodnie z takim śpi :D ale teraz to już sobie eleganckiego, porządnego kupię
moj powiedzial, ze mam nie kupowac poduszki bo przeciez mam jego 😂😂😂 to sie smialam, ze juz to widze jak pozwolisz na siebie zarzucic kopyto i jeszcze zebys byl chlodny bo wtedy dobrze spie 😂😂😂

Ja właśnie muszę sobie kupić, mam takiego rogala zmaltretowanego już trochę, kupiłam sobie z 4 lata temu tak o bo się wygodnie z takim śpi :D ale teraz to już sobie eleganckiego, porządnego kupię
a możecie coś polecić :)
ja nie ogarniam tego i nie wiem na co zwrócić uwagę

Ja mam taką w kształcie banana/boomeranga z wiązaniem na końcu. Kształt mi bardzo spasował, spałam z nią już od 4mc. Dla mnie fajne było to, że mogłam dokupić drugą poszewkę i sobie prałam i zmieniłam. Więc na to myślę, że warto zwrócić uwagę. Wiązanie jest po to, że można taki kojec uformować już dla dziecka, ale nie korzystałam z tego. Podobnie do karmienia, ta poduszka mi nie podeszła. Wolałam karmić na takich zwykłych poduchach z sofy, z salonu 😜 Ale do spania rewelacja. Mąż długo nie chciał się jej pozbywać, bo pożyczał sobie do czytania książek w łóżku 😂

reklama
Ja w pierwszą ciążę zaszłam mając 23 lata wszystko ok oprócz cukrzycy ciążowej i rozejścia spojenia łonowego. Chcieliśmy góra 3-4 letnią różnicę między dziećmi i nic po 1,5 roku lekarz nie widzi problemu. Między czasie zmiana pracy problemy żołądkowo jelitowe ,spadniecie wagi o 20 kg ,skrajne niedożywienie mimo jedzenia i picia, szpital i diagnoza celiaklia. Miałam celiaklie która u mnie powodowała bezpłodność. Po 3 miesiącach od wdrożenia diety zaszłam w ciążę niestety poroniłam ...

Do góry