reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny :) wczoraj miałam dostać okres , zrobiłam testy dwa i wyszły pozytywne . Dzisiaj poszłam na betę i czekam na wynik . Boje się, bo choruje na endometriozę i adenomioze . Na sierpień mam umówiony zabieg wycięcia Endo , w grudniu podeszliśmy do in vitro zresztą nie udanego . Lekarz powiedział żeby się nie zabezpieczać przed operacja , bo tylko cud sprawiłby żebym zaszła naturalnie a są dwie kreseczki . ❤😀musiałam sikać przy „starym „ na drugi test , bo myślał że go wkręcam 😁

reklama
Witam was serdecznie w ten wtorkowy dzień. Ja mam dziś wizytę... Ze stresu nie mogłam spać. Ale od rana ciągle coś się dzieje tak zaplanowałam sobie dzień żeby zająć głowę do 15.40. O 15.40 wszytkie trzymacie tu kciuki ✊👶👶
Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści :)

Cześć.
Nieśmiało i ja przycupne. Znając swoją historię może się okazać, że się szybko z Wami pożegnam, ale chyba potrzebuje sobie pogadać z kimś, kto rozumie obawy :)

Test zrobiłam wczoraj, 2 kreski po 10 sekundach, więc i beta już pewnie wysoka. Od razu umówiłam się do swojego gina, bo muszę brać luteinę. Przepisał leki oczywiście, ale i zrobił usg i okazało się, że widać pęcherzyk w macicy już. Zobaczymy co dalej.

W piątek mam diabetologa (w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową), a w przyszłym tygodniu mam endokrynologa (biorę eutyrox).

Termin z OM wychodzi na 09.01.2025 ale przy cukrzycy pewnie rozwiążą ciążę w 38 tygodniu ;)

Zdrowia dla Was wszystkich 💖
Ja się teraz od początku już strasznie pilnuje bo w poprzedniej ciąży bylam na insulinie w końskiej dawce i po cichu liczę że może w tej uda mi się tego uniknąć 🤔

Ja się teraz od początku już strasznie pilnuje bo w poprzedniej ciąży bylam na insulinie w końskiej dawce i po cichu liczę że może w tej uda mi się tego uniknąć 🤔
Mi w poprzedniej ciąży udało się być na samej diecie, zresztą strasznie straciłam na wadze w ciąży. Przed ciążą ważyłam więcej niż w dniu porodu 😅

Cześć dziewczyny :) wczoraj miałam dostać okres , zrobiłam testy dwa i wyszły pozytywne . Dzisiaj poszłam na betę i czekam na wynik . Boje się, bo choruje na endometriozę i adenomioze . Na sierpień mam umówiony zabieg wycięcia Endo , w grudniu podeszliśmy do in vitro zresztą nie udanego . Lekarz powiedział żeby się nie zabezpieczać przed operacja , bo tylko cud sprawiłby żebym zaszła naturalnie a są dwie kreseczki . ❤😀musiałam sikać przy „starym „ na drugi test , bo myślał że go wkręcam 😁
No to macie cud :D <3

Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie wzrost progesteronu w organizmie, zwieszona temperatura ciała? A rozkojarzenie? Ja np. W ogóle się nie czuję zmęczona, bardziej podenerwowana.

Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie wzrost progesteronu w organizmie, zwieszona temperatura ciała? A rozkojarzenie? Ja np. W ogóle się nie czuję zmęczona, bardziej podenerwowana.
Tak jak piszesz - zwiększona temperatura. Czuję się jakbym miała stan podgorączkowy. Poprzednio miałam dokładnie to samo. No i nerwy. Wszystko mnie wkurza... ;)

reklama
Do góry