Hej,
Hm ja jakoś nie mam czarnowidztwa - chyba za bardzo mam stan wegetacji przez zmęczenie i mdłości i za dużo pracy żeby myśleć i tragizować
Też po tym jak rok temu miałam różne słabe akcje poprostu zrobiłam sobie przerwę od tego wszystkiego od starań i leczenia
Realizowałam siebie jako kobietę , trenowałam , wyjeżdżałam , robiłam kursy
I uważam że to było najlepsze co mogłam dla siebie zrobić bo teraz zupełnie inaczej patrzę na wszystko
Mam obawy jak każda że coś może być nie tak , ale staram się nie skupiać na tym tylko już wiem jak reagować
Przez to że miałam ciążę pozamaciczna i jeździłam jak szalona żeby jakiś ginek mnie przyjął (pojechałam na wizytę 70 km a pani powiedziała mi że na rejestracji telefonicznej był błąd i mnie nie zapisali, i że doktor mnie nie przyjmie - popłakałam się jak bób) mam bóle i krwawienia i nie wiem co się dzieje
Teraz jak poszłam na kontrolę do gin poprostu zapytałam do którego szpitala najlepiej jechać jak będzie taka sytuacja i jestem spokojniejsza bo jest plan
Zdarzyć się może wiele sytuacji ale nie mamy na nie wpływu
Powinnyśmy zadbać o siebie i czytając jakie macie przejścia poprostu uznać że przecież wiem co robić jak coś będzie nie tak - poradzę sobie
Najważniejsze jest nasze zdrowie bo tylko w zdrowej kobiecie rozwinie się zdrowy dzidziuś
Odnośnie psychologa - jeśli czujecie taką potrzebę pogadania z kimś polecam się skonsultować , sama korzystałam podczas starań i bardzo mi to pomogło
Jest taka psycholog Anna Wietrzykowska - specjalizuje się w tematach niepłodności - z tego co widzę większości z nas
można się umówić z nią na rozmowę online
Ja wczoraj za dużo osobiście zjadłam i mialam
sztos mdłości na noc i brak chęci do życia - zasnęłam o 22:00 a wstałam o 8:00
Jakoś tak każdy dzień mi mija jak za mgłą
Zastanawiałyście się nad wakacjami ? Ja zawsze spędzałam ten czas aktywnie na trekkingu czy na morzu ale teraz cóż mój stan jakoś niezbyt z tym współgra i zastanawiam się nad jakimś all inclusive żeby poleżeć i czytać książkę ale nie wiem na ile takie wakacje w Grecji np. gdyby coś zaczęło się dział będą bezpieczne i czy gra jest warta świeczki
Wiem że kobiety z brzuzkami tak podróżują
Życzę wszystkim badającym się dzisiaj i wizytującym pozytywnych wiadomości
A reszcie udanego dnia