Budowa czy kupujecie coś gotowego?Ja to jak wariatka sobie w poprzednich ciazach ciagle cycki macalam bo jak bolą to dobrze i jak tylko bolaly mniej to panika taka nasza glowa dziwna mnie caly czas meczy ten kaszel i bol gardla i juz nie mam na siebie pomyslu ehhh .. jutro jedziemy podpisac umowe kredytowa w banku i zaczynamy biedote
reklama
Gratulacje, wszystko jest na dobrej drodze, musisz wypoczywać i starać się myśleć pozytywnie Z tymi objawami tak jest, nie polegaj na nich. Są i dziewczyny, które dowiadują się po kilku tygodniach ciąży, że w niej są, bo "coś długo okresu nie miały". One nie czują lub ignorują wszystkie objawy, bo nie są na tym tak skoncentrowane, jak my, które świadomie się staramy. Wszystko, co najlepsze teraz możemy zrobić, to wrzucić na luz i się cieszyć. A przepraszam, jeszcze możemy kupić cały kosz truskawek i wsunąć go gdzieś na świeżym powietrzu w słonkuAż ciężko w to uwierzyć ale wynik sobotniej bety to ponad 27 tys czyli jest szansa że z ciążą wszystko dobrze. Faktycznie nie zawsze brak objawow to brak ciąży. Ogromnie się cieszę. Teraz czekam do piątkowej wizyty
Ja dziś zrobiłam pierwszą betę
Migotka2024
Fanka BB :)
My też się przeprowadziliśmy na wioskę cisza spokój , bąbelek będzie miał gdzie biegać . Myślicie dziewczyny już i imionach ? Czuję że będzie chłopak chociaż ostatnio śniła mi się córka .
Aksamitka28
Jak będzie wszystko ok to dla córki mam imię, dla syna będę myśleć jak poznam płećMy też się przeprowadziliśmy na wioskę cisza spokój , bąbelek będzie miał gdzie biegać . Myślicie dziewczyny już i imionach ? Czuję że będzie chłopak chociaż ostatnio śniła mi się córka .
Jeśli będzie córka to mam propozycję imienia, jeśli będzie drugo chłopak to nie mam pojecia, bo miałam jedno imię, które ma pierworodnyMy też się przeprowadziliśmy na wioskę cisza spokój , bąbelek będzie miał gdzie biegać . Myślicie dziewczyny już i imionach ? Czuję że będzie chłopak chociaż ostatnio śniła mi się córka .
shootingstar
HejWitajcie dziewczyny w poniedziałek
Kto dzisiaj wizytuje?
Ja właśnie jadę zrobić zlecone badania z krwi
U mnie dziś wizyta w związku z badaniem piersi, ale mam też w planach poprosić Ginekologa o USG i zobaczyć Bejbi
Ten pomysł z truskawkami faktycznie świetny, chyba się skuszę trzymam kciuki za wynik. Daj znać co i jakGratulacje, wszystko jest na dobrej drodze, musisz wypoczywać i starać się myśleć pozytywnie Z tymi objawami tak jest, nie polegaj na nich. Są i dziewczyny, które dowiadują się po kilku tygodniach ciąży, że w niej są, bo "coś długo okresu nie miały". One nie czują lub ignorują wszystkie objawy, bo nie są na tym tak skoncentrowane, jak my, które świadomie się staramy. Wszystko, co najlepsze teraz możemy zrobić, to wrzucić na luz i się cieszyć. A przepraszam, jeszcze możemy kupić cały kosz truskawek i wsunąć go gdzieś na świeżym powietrzu w słonku
justsit
Jestem po wizycie. Dzisiaj stres z rana ogromny. Od razu Pani Ginekolog powiedziała mi, że celem wizyty będzie sprawdzenie czy ciąża jest usytuowana w jamie macicy i czy jest zarodek. Na podglądanie serduszka powiedziała, że jest za szybko. Ona nie jest fanką szybkiego podglądania serduszka. 1/06 na 8 mamy kolejną wizytę i wtedy zobaczymy przyrost i już posłuchamy serduszka . Na szczęście wszystko jest super. Grube endometrium więc wszystko ładnie wygląda. Wrzucam zdjęcie mojej małej kropki
Załączniki
reklama
wiolaho
kciuki zaciśnięteGratulacje, wszystko jest na dobrej drodze, musisz wypoczywać i starać się myśleć pozytywnie Z tymi objawami tak jest, nie polegaj na nich. Są i dziewczyny, które dowiadują się po kilku tygodniach ciąży, że w niej są, bo "coś długo okresu nie miały". One nie czują lub ignorują wszystkie objawy, bo nie są na tym tak skoncentrowane, jak my, które świadomie się staramy. Wszystko, co najlepsze teraz możemy zrobić, to wrzucić na luz i się cieszyć. A przepraszam, jeszcze możemy kupić cały kosz truskawek i wsunąć go gdzieś na świeżym powietrzu w słonku