reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja to jak wariatka sobie w poprzednich ciazach ciagle cycki macalam 😂😂 bo jak bolą to dobrze i jak tylko bolaly mniej to panika 😂 taka nasza glowa dziwna 😃 mnie caly czas meczy ten kaszel i bol gardla i juz nie mam na siebie pomyslu ehhh .. jutro jedziemy podpisac umowe kredytowa w banku i zaczynamy biedote 😂😂
Budowa czy kupujecie coś gotowego? :)

reklama
Aż ciężko w to uwierzyć ale wynik sobotniej bety to ponad 27 tys 😀 czyli jest szansa że z ciążą wszystko dobrze. Faktycznie nie zawsze brak objawow to brak ciąży. Ogromnie się cieszę. Teraz czekam do piątkowej wizyty 🙂
Gratulacje, wszystko jest na dobrej drodze, musisz wypoczywać i starać się myśleć pozytywnie 🤗 Z tymi objawami tak jest, nie polegaj na nich. Są i dziewczyny, które dowiadują się po kilku tygodniach ciąży, że w niej są, bo "coś długo okresu nie miały". One nie czują lub ignorują wszystkie objawy, bo nie są na tym tak skoncentrowane, jak my, które świadomie się staramy. Wszystko, co najlepsze teraz możemy zrobić, to wrzucić na luz i się cieszyć. A przepraszam, jeszcze możemy kupić cały kosz truskawek i wsunąć go gdzieś na świeżym powietrzu w słonku 😉

Ja dziś zrobiłam pierwszą betę 🤞

My też się przeprowadziliśmy na wioskę 😁cisza spokój , bąbelek będzie miał gdzie biegać :) . Myślicie dziewczyny już i imionach ? Czuję że będzie chłopak 😁chociaż ostatnio śniła mi się córka 🥰 .

My też się przeprowadziliśmy na wioskę 😁cisza spokój , bąbelek będzie miał gdzie biegać :) . Myślicie dziewczyny już i imionach ? Czuję że będzie chłopak 😁chociaż ostatnio śniła mi się córka 🥰 .
Jeśli będzie córka to mam propozycję imienia, jeśli będzie drugo chłopak to nie mam pojecia, bo miałam jedno imię, które ma pierworodny :D

Gratulacje, wszystko jest na dobrej drodze, musisz wypoczywać i starać się myśleć pozytywnie 🤗 Z tymi objawami tak jest, nie polegaj na nich. Są i dziewczyny, które dowiadują się po kilku tygodniach ciąży, że w niej są, bo "coś długo okresu nie miały". One nie czują lub ignorują wszystkie objawy, bo nie są na tym tak skoncentrowane, jak my, które świadomie się staramy. Wszystko, co najlepsze teraz możemy zrobić, to wrzucić na luz i się cieszyć. A przepraszam, jeszcze możemy kupić cały kosz truskawek i wsunąć go gdzieś na świeżym powietrzu w słonku 😉

Ten pomysł z truskawkami faktycznie świetny, chyba się skuszę 🙂 trzymam kciuki za wynik. Daj znać co i jak ☺️

Jestem po wizycie. Dzisiaj stres z rana ogromny. Od razu Pani Ginekolog powiedziała mi, że celem wizyty będzie sprawdzenie czy ciąża jest usytuowana w jamie macicy i czy jest zarodek. Na podglądanie serduszka powiedziała, że jest za szybko. Ona nie jest fanką szybkiego podglądania serduszka. 1/06 na 8 mamy kolejną wizytę i wtedy zobaczymy przyrost i już posłuchamy serduszka 🩷💙. Na szczęście wszystko jest super. Grube endometrium więc wszystko ładnie wygląda. Wrzucam zdjęcie mojej małej kropki 😻

Załączniki

• IMG_7348.jpeg
    IMG_7348.jpeg
    780,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama

kciuki zaciśnięte✊

Do góry