W.anna
Fanka BB :)
A teraz widzę co pisałaś wcześniej, wybacz, myślałam że to kolejna dziewczyna z tym problememNie widać nic u Ciebie? Ja jestem po wizycie i u mnie póki co pustka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz widzę co pisałaś wcześniej, wybacz, myślałam że to kolejna dziewczyna z tym problememNie widać nic u Ciebie? Ja jestem po wizycie i u mnie póki co pustka
my planowaliśmy czerwiec lub wrzesień jechać w góry i też nie wiem ..chyba za bardzo analizuje ale jeśli będzie oki to pojedziemyHej dziewczyny. Wakacje wypadają nam na początek czerwca 6-7 tydzień wyjdzie. Jechać czy sobie odpuścić? Z jednej strony przyda się odpoczynek od remontu w domu a z drugiej boję się żeby się nic nie stało
zakopanemy planowaliśmy czerwiec lub wrzesień jechać w góry i też nie wiem ..chyba za bardzo analizuje ale jeśli będzie oki to pojedziemy
A gdzie chcecie jechać?
Według mnie zapytaj lekarza. On na podstawie wywiadu i wyników badań najlepiej podpowie, czy ciąża jest obciążona ryzykiem czy nie, i czy lepiej odpocząć w domu czy jednak możesz trochę pochodzić i zmienić otoczenie.Hej dziewczyny. Wakacje wypadają nam na początek czerwca 6-7 tydzień wyjdzie. Jechać czy sobie odpuścić? Z jednej strony przyda się odpoczynek od remontu w domu a z drugiej boję się żeby się nic nie stało
my teżzakopane
Ja jadę na 3 dni do spa z synem, moimi rodzicami i siostrą w połowie 7 tygodnia. Mocno to zmieni mój pobyt bo jacuzzi odpada, sauna odpada...w sumie basen też średnio no i będę musiała im powiedzieć . Nie rezygnuję, bo odpoczynek jest ważny. Boję się tylko mdłości, bo z synem zaliczyłam wszystkie toalety i krzakiHej dziewczyny. Wakacje wypadają nam na początek czerwca 6-7 tydzień wyjdzie. Jechać czy sobie odpuścić? Z jednej strony przyda się odpoczynek od remontu w domu a z drugiej boję się żeby się nic nie stało