Ja tez tak mam że dopóki nie zjem to mi niedobrzeMi sie wlasnie zaczynaja poranne mdlosci ale zjem i zapewne przejdziei do pracy rodacy . Dawno mi sie tak nie chcialo
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tak mam że dopóki nie zjem to mi niedobrzeMi sie wlasnie zaczynaja poranne mdlosci ale zjem i zapewne przejdziei do pracy rodacy . Dawno mi sie tak nie chcialo
Istotna informacjawiesz co w bliskiej rodzinie robili Sanco i byli bardzo zadowoleni z przejrzystości wyniku - był prosty do odczytu. Tylko dlatego decydujemy się na Sanco.
moja miała 52 cm jak się urodziła i 56 było troszkę dużeczyli optymalnie kupić 56 na początek?![]()
ciąża 4 poród 2Ogólnie t
Twoje pierwsze maleństwo?
moja córka miała 53 cm i nie 3300. Każdy mówił żebym kupiła kilka sztuk 56. Ja na kupiłam jak głupia i to był strzał w 10! Po porodzie w szpitalu byłyśmy 2 tyg. Mąż dowoził mi tylko czyste ubrania i byky na wymianę (po szpitalnych miała wysypkę) po powrocie do domu mała tak ulewala że w ciągu pół godziny przebierałam ja 7 razy miałam na zmianę a nie oszukujmy się... Nie pierzesz 2x dziennie szczegolnie w połogu. Mi się sprawdziła duża ilość ubranek. Jak będzie dziewczynka to w zasadzie mam całą wyprawkęJa przy synku miałam chyba 5 sztuk 56, korzystał tydzień i wskoczył w rozmiar większe bo ma bardzo długie nogi od urodzenia i pajacyki się opinały na nim strasznie
Mój ginekolog to jest tak przystojny że pewnie spora część pacjentek by miała chęć na romans z nimWitajcie ja dziś mam słaby dzień, ostatnio często boli mnie głowa. Nic mi się nie chce ani gotować ani jeść. Wczoraj się zmusiłam i zrobiłam zupę meksykańską to będziemy mieć do soboty. Chodzi za mną placek po węgiersku i baba ziemniaczana. Ale to może w. Sobotę. Dziś miałam jakieś głupie sny... Śnił mi się mój ginekolog że pojechałam na badania prenatalne a on ze mną romansował... Będę się bała teraz do niego pojechać serio
od razu taka bariera nieMój ginekolog to jest tak przystojny że pewnie spora część pacjentek by miała chęć na romans z nimpierwszy raz jak go zobaczyłam, to się wstydziłam rozebrać
![]()
Dokładnieod razu taka bariera niea dla nich to chleb powszedni
syn urodził się 3685 i 54 i u nas też się sprawdziła spora ilość ubranek (nawet tych na 56) zwłaszcza bodów, legginsów czy pajacyków do spania, bo albo ulewał albo kupa uciekała albo się posiusiał i tak ciągle przebierałam. Zostało nam trochę nieużywanych ubranek typu dresy sweterki, takich bardziej wyjściowych i nie trafionych również w pogodęmoja córka miała 53 cm i nie 3300. Każdy mówił żebym kupiła kilka sztuk 56. Ja na kupiłam jak głupia i to był strzał w 10! Po porodzie w szpitalu byłyśmy 2 tyg. Mąż dowoził mi tylko czyste ubrania i byky na wymianę (po szpitalnych miała wysypkę) po powrocie do domu mała tak ulewala że w ciągu pół godziny przebierałam ja 7 razy miałam na zmianę a nie oszukujmy się... Nie pierzesz 2x dziennie szczegolnie w połogu. Mi się sprawdziła duża ilość ubranek. Jak będzie dziewczynka to w zasadzie mam całą wyprawkę![]()