reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja przy synku miałam chyba 5 sztuk 56, korzystał tydzień i wskoczył w rozmiar większe bo ma bardzo długie nogi od urodzenia i pajacyki się opinały na nim strasznie
moja córka miała 53 cm i nie 3300. Każdy mówił żebym kupiła kilka sztuk 56. Ja na kupiłam jak głupia i to był strzał w 10! Po porodzie w szpitalu byłyśmy 2 tyg. Mąż dowoził mi tylko czyste ubrania i byky na wymianę (po szpitalnych miała wysypkę) po powrocie do domu mała tak ulewala że w ciągu pół godziny przebierałam ja 7 razy miałam na zmianę a nie oszukujmy się... Nie pierzesz 2x dziennie szczegolnie w połogu. Mi się sprawdziła duża ilość ubranek. Jak będzie dziewczynka to w zasadzie mam całą wyprawkę ❤️

Witajcie ja dziś mam słaby dzień, ostatnio często boli mnie głowa. Nic mi się nie chce ani gotować ani jeść. Wczoraj się zmusiłam i zrobiłam zupę meksykańską to będziemy mieć do soboty. Chodzi za mną placek po węgiersku i baba ziemniaczana. Ale to może w. Sobotę. Dziś miałam jakieś głupie sny... Śnił mi się mój ginekolog że pojechałam na badania prenatalne a on ze mną romansował... Będę się bała teraz do niego pojechać serio

Witajcie ja dziś mam słaby dzień, ostatnio często boli mnie głowa. Nic mi się nie chce ani gotować ani jeść. Wczoraj się zmusiłam i zrobiłam zupę meksykańską to będziemy mieć do soboty. Chodzi za mną placek po węgiersku i baba ziemniaczana. Ale to może w. Sobotę. Dziś miałam jakieś głupie sny... Śnił mi się mój ginekolog że pojechałam na badania prenatalne a on ze mną romansował... Będę się bała teraz do niego pojechać serio
Mój ginekolog to jest tak przystojny że pewnie spora część pacjentek by miała chęć na romans z nim 😃 pierwszy raz jak go zobaczyłam, to się wstydziłam rozebrać 🙈

reklama
moja córka miała 53 cm i nie 3300. Każdy mówił żebym kupiła kilka sztuk 56. Ja na kupiłam jak głupia i to był strzał w 10! Po porodzie w szpitalu byłyśmy 2 tyg. Mąż dowoził mi tylko czyste ubrania i byky na wymianę (po szpitalnych miała wysypkę) po powrocie do domu mała tak ulewala że w ciągu pół godziny przebierałam ja 7 razy miałam na zmianę a nie oszukujmy się... Nie pierzesz 2x dziennie szczegolnie w połogu. Mi się sprawdziła duża ilość ubranek. Jak będzie dziewczynka to w zasadzie mam całą wyprawkę ❤️
syn urodził się 3685 i 54 i u nas też się sprawdziła spora ilość ubranek (nawet tych na 56) zwłaszcza bodów, legginsów czy pajacyków do spania, bo albo ulewał albo kupa uciekała albo się posiusiał i tak ciągle przebierałam. Zostało nam trochę nieużywanych ubranek typu dresy sweterki, takich bardziej wyjściowych i nie trafionych również w pogodę 😜 ale może teraz będzie drugi synuś to się zużyje, ewentualnie pójdą na Vinted 😅

Do góry