Aksamitka28
Fanka BB :)
56 i 62. Jakbym nie wzięła do szpitala zestawów na oba rozmiary to syn byłby goły u wesołyczyli optymalnie kupić 56 na początek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
56 i 62. Jakbym nie wzięła do szpitala zestawów na oba rozmiary to syn byłby goły u wesołyczyli optymalnie kupić 56 na początek?
ja dzisiaj tez w pracy polatałam bo ludzi pelno ale nawet mialam sile jak zjem drugie sniadanie to zapewne power mi minieDzień dobry dziewczyny jak samopoczucie ? Ja dzisiaj wstałam jak nakręcona , umyłam okno , posprzątałam trochę w kuchni i nawet popracowałam jak nie ja , mdłości tylko z rana
na szkołę rodzenia chodzi się z partnerem? widzę w internecie hasła : przyszła mamaJa wczoraj przeglądałam szkoły rodzenia w mojej okolicy (dolnośląskie), zainteresowały mnie 3-4 i wszystkie były bezpłatne.
Podobno tak znajomi nawet z lalką swoją musieli przychodzićna szkołę rodzenia chodzi się z partnerem? widzę w internecie hasła : przyszła mama
a tata ?
Szykuj się na więcej takich snów w ciążyWitajcie ja dziś mam słaby dzień, ostatnio często boli mnie głowa. Nic mi się nie chce ani gotować ani jeść. Wczoraj się zmusiłam i zrobiłam zupę meksykańską to będziemy mieć do soboty. Chodzi za mną placek po węgiersku i baba ziemniaczana. Ale to może w. Sobotę. Dziś miałam jakieś głupie sny... Śnił mi się mój ginekolog że pojechałam na badania prenatalne a on ze mną romansował... Będę się bała teraz do niego pojechać serio
u mnie sprawdziło się rewelacyjnieŚwietny pomysł też tak zrobię
tez czekam z utesknieniem a dopiero zaczelam 9 tydzienHej dziewczyny
jejku czytam o tych ubrankach i tym wszystkim i głowa mała
u mnie wczorajszy wieczór to tragedia - miałam mega mdłości i tylko w jednej pozycji szło jakoś przeżyć
wzięłam na noc prochy na mdłości i na razie jest lepiej niż wczoraj ale nie jakoś super
czekam na ten 11 tydzień gdzie piszecie że jest lepiej
ja to może jakiegoś powera nie mam , ale staram się działać - zazdroszczę wam energii bo mnie wyjątkowo głowa boli
tyle moich smętów
udanego dnia wam życzę
aż się bojęSzykuj się na więcej takich snów w ciąży