reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
zapisali na słowo mają wyjaśniać to z lekarzem. Nie mógł dać innego bo było dzień przed wejściem w życie i takie w zasadzie puste mu wystawiłAle ostatecznie zapisali czy musiałaś potem jakieś inne dać?
a z ciekawości zapytam kiedy była ostatnia miesiączka u pani? Bo u mnie jeden lekarz wyliczył na 7.01 a drugi na 20.01Błagam nie mówcie, że jestem pierwsza w drodze do mety u mnie 07.01, ktoś tu chyba był z 06.01?
moje cykle też mega długie, ciąża 2 tyg młodsza, późna owulacja
Migotka2024
Ja mam termin porodu na 13.01 a prenatalne na 5.07 umówione
shootingstar
Moją miesiączka nie ma sensu się sugerować, moje cykle trwają po 46 dni owulacja była 15 kwietnia, przy tak długich cyklach bez tego nie byłoby szans.a z ciekawości zapytam kiedy była ostatnia miesiączka u pani? Bo u mnie jeden lekarz wyliczył na 7.01 a drugi na 20.01
Wiek ciąży najlepiej policzy lekarz na podstawie USG i wielkości zarodka
Aksamitka28
Dokładnie za chwilę a później będziesz myślała "kiedy prześpię pierwszą całą noc" u mnie to było po 1,5 rokujak widzę zaawansowane ciężarne to mam myśli, jejku kiedy będę na tym etapie że zaraz już będzie poród
Aksamitka28
Ja mam prenatalne 3 lipca tuż przed wyjazdem na urlop to będzie okruszek 11+5 albo 11+6Ja mam termin porodu na 13.01 a prenatalne na 5.07 umówione
Aksamitka28
To już prawie koniec pamiętam jak z synem przeżywałam % ciąży, bo preglife tak podaje a teraz zapominam zerknąćDziś u nas 10 tygodni skończone!
Mimimka89
u mnie od razu, małą musiałam budzić ona nie chciała jeść. Ogólnie od początku lubiła spać o 19.30 leży już w łóżku po kąpieli. Szybko zasypia sama bez lulania bez kolysania. Oby tym razem było tak samoDokładnie za chwilę a później będziesz myślała "kiedy prześpię pierwszą całą noc" u mnie to było po 1,5 roku
reklama
Msszczotka
Jestem po wizycie.
Pęcherzyk jest i coś tam pulsuje. Doppler dopatrzył się tego czerwonego punkciku, ale czekamy. Mam przyjść po urlopie wiec 19.06 kolejna wizyta która potwierdzi że dzidziol ruszył i rośnie. Najwidoczniej ciąża jest młodsza niż mi się wydawało, a ja finalnie znów zostanę lutową mamusią jestem dobrej mysli, tyle mi zostało cierpliwie czekac
Pęcherzyk jest i coś tam pulsuje. Doppler dopatrzył się tego czerwonego punkciku, ale czekamy. Mam przyjść po urlopie wiec 19.06 kolejna wizyta która potwierdzi że dzidziol ruszył i rośnie. Najwidoczniej ciąża jest młodsza niż mi się wydawało, a ja finalnie znów zostanę lutową mamusią jestem dobrej mysli, tyle mi zostało cierpliwie czekac