Kurde trochę zapomniałam, że jeszcze trzeba to dziecko urodzićBłagam nie mówcie, że jestem pierwsza w drodze do mety u mnie 07.01, ktoś tu chyba był z 06.01?
moje cykle też mega długie, ciąża 2 tyg młodsza, późna owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde trochę zapomniałam, że jeszcze trzeba to dziecko urodzićBłagam nie mówcie, że jestem pierwsza w drodze do mety u mnie 07.01, ktoś tu chyba był z 06.01?
jak widzę zaawansowane ciężarne to mam myśli, jejku kiedy będę na tym etapie że zaraz już będzie poródKurde trochę zapomniałam, że jeszcze trzeba to dziecko urodzić
Ja myślę że prędzej niż nam się wydajejak widzę zaawansowane ciężarne to mam myśli, jejku kiedy będę na tym etapie że zaraz już będzie poród
mnie na bank! Wiem na 100% że do stycznia będziemy już w komplecie. Z OM termin porodu na 2 stycznia z USG na 1 stycznia. Ciąża będzie musiała zakończyć się wcześniej planowanym CC że względu na to, że z córką miałam dystocje barkową i ledwo ją wcisnęli bo się dusiła. Lekarz nie będzie ryzykował do 1 stycznia. Ale szkód ami was opuszczać więc tak sobie jestem na tych styczniowkachMi też termin wychodzi na 08.01
Jejku, jakie cudne to ujecie bejbika
Ja coś czuję, że mnie na porodówce to czekają święta
ja! Ja! Ja! Z USG 1 styczeń z OM 2 styczeńBłagam nie mówcie, że jestem pierwsza w drodze do mety u mnie 07.01, ktoś tu chyba był z 06.01?
masz już umówione prenatalne?Dziś u nas 10 tygodni skończone!